دعا کنید واسشون خوب بشن بقیه رو آزار ندن.حرص نخورید
ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچوقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
خب راست گفته دیگ ،خیابان جلوی دیوارم ک نخریدن😐 همسایه های روبه رویی ما هم این مدلین انگار ک کل کوچه رو خریدن 😐
نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا
یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾
جلوی در خونشونه وا گفته میخایم ماشین خودمونو بذاریم🤦 پس خودشون کجا بذارن
اگ در پارکینگ و گرفته اشتباه کرده ولی اگ فاصله ی بین دو در بوده حق داشته پارک کنه
نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا
نه بابا در پارکینگ نبوده بعضیا فرهنگشون پایینه آداب شهر نشینی رو ندارن کوچه رو هم حق خودشون م ...
والا همینو بگو
ما ی مدت با خونه روبه رویی سر همین دعوا داشتیم
آخرش زنگ زدیم پلیس
پلیس بهش گفت شما فقط جلوی پارکینگتون حق دارین نذارین کسی پارک کنه .بقیه ی جاها عمومیه