2777
2789
عنوان

نماز حاجت روی پشت بام

2976 بازدید | 30 پست

نماز حاجت روی پشت بام

حضرت صادق (ع)فرمود : هركه را به خدا حاجتی ضروری باشد ٬ بربالاي بام بر آيد و دو رکعت نماز بجا اورد و صد مرتبه بگويد:

يا جَبرَييلُ يا مُحمَد اَنتُما كافِيايَ فَاكفِياني وَ اَنتُما حافِظايَ فَاحفِظاني وَ اَنتُما كالِثايَ فَاكلِثاني.

برخدا واجب و حق است كه كفايت كند مهم او را.

توجه# :بچه ها این نماز خیلی حاجت میده .دوستم هر مشکل داره اینو میخونه گره هاش باز میشه

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم خواهش میکنم برا حاجت رواییم دعا کن

لطفا لطفا لطفا قضاوت ممنوع❌❌                  این کاربری متعلق به دونفره   👭                            پس خواهش میکنم از رو تایپ ها سوتفاهم پیش نیاد🙏صاحب کاربر من و خواهرم هستیم من متاهلم و خواهرم مجرد 
دقیقا نمازش چطوریه؟

هیچی مثل نماز صبحه دو رکعته.فقط به نیت نماز حاجت میخونی

وقتی نماز تموم شد اون صد مرتبه ذکر رو میگی و بعدش از خدا حاجتتو بخواه

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
عزیزدلم خواهش میکنم برا حاجت رواییم دعا کن

ان شاء الله ک حاجتروا بشی عزیزم

ان شاء الله ک حاجتروا بشی عزیزم

فدات گلم

لطفا لطفا لطفا قضاوت ممنوع❌❌                  این کاربری متعلق به دونفره   👭                            پس خواهش میکنم از رو تایپ ها سوتفاهم پیش نیاد🙏صاحب کاربر من و خواهرم هستیم من متاهلم و خواهرم مجرد 
بنظرتون برای کنکور جواب میده؟ سال اول خیلی تلاش کردم  ولی امسال شاید ربع اون تلاش رو داشتم ول ...

عزیزم هر نذری رو با اعتقاد کامل انجام بدی حتماااا حاجت میگیری.

بنظرتون برای کنکور جواب میده؟ سال اول خیلی تلاش کردم  ولی امسال شاید ربع اون تلاش رو داشتم ول ...

نماز استغاثه ب حضرت زهرا سلام الله علیها هم عالیه

من هر موقع خوندم حاجت گرفتم.

تو مفاتیح هست.