2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد خودتو خسته میکردی ناهایت حاضری میخوردین یا کباب  حالا ی قابلمه برنجم درست میکردی  خس ...

آقای شوهر اصلا غذای حاصری نمیخوره چند وقت پیش توش یه حشره دید دیگه نخورد😖😖بدبختی منه شانس منه

دقیقا اسی منم شبا مثل توام

مامانم میگه انگار میخوای بری عروسی

عطر و شونه کردن موهاو  انواع مرطوب کننده ها😂😂😂

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

خدا قوت

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

من هرروز کارم اینه

خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫
چه عطری می‌زنی بگو منم بگیرم من هر عطری میگیرم انقدر بوش تند و زننده است که حالم بد میشه

شالیز مردانه آبی 

خیلی خنکه 

بزن تو دیجی اصلش هست 

من همش از دیجی میگیرمش 

فک کنم 3و80باشه الان ولی میمونه خیلی 

بدرود-ای-گدای-زحمتکش# 😉

حذفش کن اصلا خوشم نیومد ☹️☹️☹️☹️☹️

جای انرژی دادنتون 

من اینجا رو خیبی دوسش دارم اذیتم نکنید 

من آزارم به هیچکی نرسیده 

من به این مظلومی🥺🥺