2789
عنوان

فال=فال

182 بازدید | 19 پست

واسم بگیرید واستون میگیرم. 

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

از نت بگیرم برات؟

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
از نت بگیرم برات؟

بگیر

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای من یک فال می گیری لطفا من بلد نیستم فالت رو برات اینجا بزارم

یعنی چی؟ بنویس واسم

از نت بگیرم برات؟

*   مسافرت به مناطق گرمسیر داخل کشور دارید.

*   جانب احتیاط را رعایت کنید. مراقب جوانب کارتان بوده با اندیشه عمل کنید و بی گدار به آب نزنید.

*   یک سند یا قرارداد تجاری و قانونی بزرگ را امضاء خواهید کرد و با امضای این سند یا قرارداد تغییرات مثبت بسیاری را در زندگی خود شاهد خواهید بود.

*   شخصی ممکن است در یکی از کارهایی که شما انجام می دهید ایراد و انتقادی نسبت به کار شما داشته باشد که باید به راحتی آن را پذیرا باشید زیرا این موضوع به نفع شما خواهد بود نه ضرر و زیان شما.

*   بهره یا قسمتی که از نظر مالی منتظرش بوده و یا هستید به شما خواهد رسید.

*   صحبتهایی راجع به شخص شما خواهد شد که موجب خشنودی و رضایت قلبی شما خواهد گشت.

*   نگران تندرستی و سلامتی خود نباشید. هیچ بیماری خطرناکی شما را تهدید نخواهد کرد.

برای من یک فال می گیری لطفا من بلد نیستم فالت رو برات اینجا بزارم

*   شادیهای قلبی شما از عشق خودتان روزبروز بیشتر و بیشتر خواهد شد.

*   در آینده ای نزدیک از توجه (احساسی) شخصی نسبت به خودتان احساس خوشبختی بسیاری خواهید نمود.

*   یک بسته محتوی سوغات و یا هدیه از دست یکی از دوستان و یا نزدیکان خود دریافت خواهید داشت.

*   مدتی است سرگردان و پریشان و ناآرام هستید. نگران نباشید بزودی برطرف خواهد شد.

*   خبر ازدواج یکی از نزدیکانتان به شما خواهد رسید.

*   شخصی در حق شما بدی و شرارتی خواهد کرد اما شما او را مورد عفو و بزرگواری خود قرار خواهید داد.

*   به مدت یک یا دو هفته شما بسیار سرخوش و شادمان خواهید بود.

*    مسافرت به مناطق گرمسیر داخل کشور دارید. *    جانب احتیاط را رعایت کنید. م ...

مرسی نیت نکرده بودم😐😂

پنج صلوات بفرست سوره حمد و خلوص نیت بخون ب شهدای اسلام صلوات بفرست و خلوص قلب نیت کن 

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
مرسی نیت نکرده بودم😐😂 پنج صلوات بفرست سوره حمد و خلوص نیت بخون ب شهدای اسلام صلوات بفرست و خلوص ق ...

خوندم😂♥️

خوندم😂♥️

-   خواجه در بیتهای ۶-۷-۸- فرماید ( اگر دوست به جای من غیری را اختیار کند حاکم اوست اما حرام باش اگر من بجای دوست کس دیگری اختیار کنم ) ( بلبل صبح به خیر گفت ای ساقی کجایی از خواببیدار شو و باده بیاور چه خیالهای پریشان که در رویای شب گذشته دیده ام در من هیجانی سخت پدید آمد هو درسرم شوری انداخته است )( اگر هنگام جان دادن مانند سمع در کنار بالین من ایستاده باشی به فرخندگی دیدار تو همانا در شب کوچ ا زجهان از بستر مرگ خوشحال به استقبال ازدواج سیه چشمان فراخ چشم بهشتی می روم ) خودحدیث مفصل بخوان از این مجمل
۲-   در فکر و اندیشه بزرگی هستید در این کار خیری نیست و فعلاً مقدمان و جوانب کامل آن آماده و مهیا نمی باشد پس بهتر است ا زآن صرف نظر کنید یا آن را بهمموقعیت بهتری حواله دهید
۳-   کسی شما را نصیحت کرده یا م یکند به هر صورت به سخنان او توجه کامل داشته باشی که او خیرخواه جنابعلی می باشد چبه زودی خواب می بینید که در آفتا بشغول آفتاب گیری هستید تعبیرش شادی خوشبختی سرزندگی سود و فایده مهربانی در امور زندگی و خانواده خواهد بود
۴-   مسافر جنابعالی در هفته های آینده خبرهای خوبی خواهد داد همسری مهربان و فرزندانی خوب همراه با زندگی نسبتاً ارام خواهید داشت
-   خواجه در بیتهای ۶-۷-۸- فرماید ( اگر دوست به جای من غیری را اختیار کند حاکم اوست اما حرام با ...

دعات کردم

عزیزم واسه منم میگیری

نیت کن

نیت کردم

*   رسیدن به سرمایه ای بزرگ که باید آن را برای انجام کار یا هدف مورد نظر بکار ببرید.

*   از یک توانایی بالا در خودتان در آینده ای نزدیک بسیار بهره مند خواهید شد.

*   به ارتباطی بسیار خوشایند و دوستانه با شخصی که دارای موقعیت ویژه ای از نظر اجتماعی و شغلی است دست خواهید یافت.

*   یک دوره شادی و شادمانی بزرگ در پیش رو خواهید داشت که مربوط به شخص خودتان است.

*   نگران پولی از دست رفته هستید. نگران نباشید این پول به شما خواهد رسید.

*   در یک مسابقه یا امتحان یا در یک قرعه کشی بزرگ شانس بسیاری همراه شما خواهد بود.

*   همسر شما برای یک ماموریت کاری سفری به خارج از کشور خواهد داشت.