2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به اونایی که چشمشون شبیه چینیا هست میگن اکثرا به افغان ها اینو نسبت میدن و مشهدیا که میگن بربری هستن

کی گفته مشهدیا بربری ان؟؟؟

یه محله هست تومشهد که اونجا بربری ها زندگی میکنن

کل مشهد که بربری نیستن

بله یه قومیتن فکر میکنم که به واسطه ی ازدواجشون با مغولا بوده که میگن بهشون بربری

بله اسم بربری روشنیدم معنیش مگه نمیشه وحشی یا مثلایجوررفتارای بطرزخاصی دارن؟ من فقط درهمین حدمیدونستم

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
کی گفته مشهدیا بربری ان؟؟؟ یه محله هست تومشهد که اونجا بربری ها زندگی میکنن کل مشهد که بربری نیستن

منم نگفتم تمامه مشهدیا

آرام باش

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد
بله اسم بربری روشنیدم معنیش مگه نمیشه وحشی؟

نمیدونم درموردشون نخوندم ولی شاید چون مغولا وحشی بودن به این اسم معروف شدن

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد
نمیدونم درموردشون نخوندم ولی شاید چون مغولا وحشی بودن به این اسم معروف شدن

اهان اوکی👌

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
سلام عزیزم. درخواست دادم اگ ممکنه قبول کن. 

سلام برای چی درخواست دادید