2777
2789
واسه من برگشت داره تنبل تخمدان دارم مو زائد ب شدت زیااااد

کمتر و نازگتر هم نمیشه؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ضخیم و سیاه و زیاااد

شیوش که کلی دردسر داره ، یکی دوتا کلینیک که لیزر میکنن مشاوره بگیر ببین دکترا چی میگن

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

دکتر رفتم خواهر دارم دارو مصرف میکنم اصلا بهتر نشدم باردار هم نمیشم 😔

خب خیالم راحت شد گل چند وقته دارو مصرف میکنی

عهههههه ناامید نشیا زمان می‌بره درمان خوشگل خانوم صبر داشته باش 

با پودر موبرم میشه شیو کرد؟ آخه میگن نباید از ریشه در بیاره واسه همین خوب نیست ولی من چند بار با موب ...

من شیو میکنم از موبر اینا استفاده نکردم 

ولی می‌خوام تا دوره درمان تمام شد از نوره اصل استفاده کنم 

ن برای از بین بردن موهابرای سلامت پوست و روشنی 

خب خیالم راحت شد گل چند وقته دارو مصرف میکنی عهههههه ناامید نشیا زمان می‌بره درمان خوشگل خانوم صبر ...

ی چهار ماهیه کم و بیش بچه رو میدونم خدا بهم میده

از دست موها ب جنون رسیدم دیروز عصر شیو کردم الان باز همونه

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
ی چهار ماهیه کم و بیش بچه رو میدونم خدا بهم میده از دست موها ب جنون رسیدم دیروز عصر شیو کردم الان ب ...

بمیرم الهی چاره ای نیست من میگم صبرکنید قرص بخوری موها کمتر میشه نه؟ آخه لیزر خونگی خیلی استفاده کنی حس میکنم ضرر دارع