2777
2789
نمیشه اصلا  یه درصدم نمیتونم فکر کنم تو قم مثلا کنسرت بزارن یا کافه😐🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

کنسرتو که فعلا زور مردم به بالاسریها نمیرسه

ولی بقیه چیزا اکین

لطفا برای سلامتی برادر جوانم یک صلوات بفرستید.😥😓که تنها آرزوی زندگیمه🙏

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حالا که حرف رسید به شهر و اینا 

بگم که 

اولا خوب و بد همه جا هست 

یه سری باور ها و حرف ها هم برای اکثر شهر ها وجود داره اما آدم باید منطق داشته باشه ✌️

الان انصافه کل اصفهانی ها رو خسیس 

رشتی ها رو کلک زن 

تهرانی ها رو بی اعتقاد 

اراکی ها رو دعوایی 

و.... 

دونست 

خدایی یعنی چی میگین مگه قم هم آرایشگاه و آتلیه داره 😐

مگه تو قم زن نیست مگه ملت جشن و عروسی ندارن 

بله یه سری چیزا تو قم و مشهد چون شهرهای مذهبی هستن نیست مثل کنسرت 

هر شهری چه کوچیک چه بزرگ چه مدرن چه عادی جذابیت های خودش داره 

کلا ایرونی جماعت برای هر شهر قومیتی که باشه عشقه 

دست هایم به  آرزو هایم نرسید!  آنها بسیار دورند.... اما درخت سبز صبرم می گوید .... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...  امام علی علیه السلام 💚 می فرمایند : ریشه قوی شدن دل ، توکل بر خداست ، خداوند، همیشه بهترین هایش را به کسانی ميدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💖
دست خودم نیست دیگ تصور ذهنیمه 

تصورات ذهنی که از حقیقت فاصله داره رو باید تغیر داد هر چقدر هم که سخت باشه 

دست هایم به  آرزو هایم نرسید!  آنها بسیار دورند.... اما درخت سبز صبرم می گوید .... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...  امام علی علیه السلام 💚 می فرمایند : ریشه قوی شدن دل ، توکل بر خداست ، خداوند، همیشه بهترین هایش را به کسانی ميدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💖
میدونم اینا رو که ارایشگاه و اینا داره  به شوخی میگیم چون خیلی درباره مذهبی یودنش شنیدیم

بله قم و مشهد و اینا جزوه شهرهای مذهبین

اما هر چیزی و نیابد گفت حتی به شوخی خانم گل 

وقتی میگن مگه از اینا هم داره آدم حس میکنه حرف یه روستای دور افتاده ست 🙄🙄

کجا مذهب با این چیزا مخالف کرده که حالا کنار هم قرار دادن مذهب و ارایشگاه واینا قابل لمس نیست