2821
2789
عنوان

بی بی چک 😍 عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 25 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیز اون لک لانه گزینی هست...

منم همین احتمال رو دادم چون تو پدم هیچی نیومد فقط دو سه قطره صورتی روی دستمال بود بعدشم کلا دیگه قطع شد

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام  
پس چی بگم 

توکل کن مطمئنم میشه مامان میشی بزودی 😘😘😘

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام  
پس چی بگم 

بگو انشالله خدا بیشتر بده خیلیییی انرژی بد داره من دیدم خیلیا با خوشبحالت زندگی کسی خراب شده

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
بگو انشالله خدا بیشتر بده خیلیییی انرژی بد داره من دیدم خیلیا با خوشبحالت زندگی کسی خراب شده

برو بابا خودم دارم نداشتنش میسوزم ذاتم مث تو خراب نیست که بخوام بگم چرا بچه داره شاید من خدا افریده تا تو سری خوره همه باشم

برو بابا خودم دارم نداشتنش میسوزم ذاتم مث تو خراب نیست که بخوام بگم چرا بچه داره شاید من خدا افریده ...

عصبانیتت رو کنترل کن....

شاید برای همینه😊 من بی احترامی نکردم 

ن خدا تورو افریده بخاطر اینکه بتونی موقف باشی ن اینکه هرچی بد هست ب خودت بگی چرا ب خودت ایمان نمیاری؟؟؟؟ 

تو میتونی موفق بشی

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
مبارکه     ایشالا به سلامت بیاد تو بغلت، لک صورتی که دیدی هم احتمالا لانه گزینهیه

مرسی قربونت برم😘

انشالله قسمت و روزی همه چشم انتظارا🙏

انشالله که مبارکت باشه عزیزم واسه ما منتظراهم دعای مخصوص کن تو شادی هات عزیز دلم😍

انشالله به زودیه زود یه نی نی سالم و صالح میشینه تو دلت 🙏🙏🙏