2777
2789
عنوان

مدارس حضوری 😐😕

| مشاهده متن کامل بحث + 3064 بازدید | 209 پست
من اینا رو قبول دارم اما ی جاهایی سرعت دادن ب بعضی کارها باعث نجات جون ی عده انسان میشه. قبول کن ک ا ...

عزیزم اخه مسائل یکم پیچیده تر هست همون جایی ک دارن میسازن دوروز پیش پهباد بالاسرش منهدم کردن بعد ی سوله همینجوری بردارن بسازن بدون تجهیزات؟تجهییزاتی ک تحریم کردنمون همونا ک میگن جونمون براشون مهمه اون کشورهایی ک واکسن ب ما دادن تا ساخته شدن وارد کردیم واکسن روسی ولی باور کن هیچکس اندازع جوونای درسخونده خودمون نگران  جون خودمون نیستن 

من ی دختر هنرمندم🕊🍃ازجنس‌نور💫تمامِ من عشق است🌿   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اما ی چیزی . اولین مدافعی بود ک با احترام جواب کاربرها رو داد. حالا نظر خودش رو واکسن ایرانی بود. من ...

احترام؟؟؟؟؟

جوابهاشو به من نخوندی 

شان من بهم اجازه نمیداد در حد خودش جوابشو بدم

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)
احترام؟؟؟؟؟ جوابهاشو به من نخوندی  شان من بهم اجازه نمیداد در حد خودش جوابشو بدم

عه من فقط متن ها رو خوندم. نگاه نکردم کی چی گفته. 😘خودتون رو برای فضای مجازی ناراحت نکنید. هزار جور طرز تفکر تو دنیا وجود داره برای همه ش ک نباید ناراحت شد. 

صلوات  
وزیر بهداشت جهانی گفته بزودی کرونای هندی در حهان کاملا پخش میشه و واکسن هم در برابرش بی تاثیره شهرا ...

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️نمیدونم بخاطره مجازی درس خوندن بچها تو این شرایط خوشحال باشم. 

یا ناراحت بخاطره شرایط و بدبختی مردم دنیا🥺😓😓

عه من فقط متن ها رو خوندم. نگاه نکردم کی چی گفته. 😘خودتون رو برای فضای مجازی ناراحت نکنید. هز ...

عزیزم نگاه کن پس فریب کلا شده راه چاره میگن ما حق داریم هرچی بگیم نظر مخالف ما صداش درنیاد با عوام فریبی کلا پیش میرن همه چیز و اونجور ک میخوان نشون میدن 

عزیزم نگاه کن پس فریب کلا شده راه چاره میگن ما حق داریم هرچی بگیم نظر مخالف ما صداش درنیاد با عوام ف ...

عزیزم خودتون رو ناراحت نکنید. هیچ جی مثل رو در رو صحبت کردن نیست. پیام ی جوریه ک هر کی ممکنه تو لحن طرف خطا کنه و بد برداشت کنه. اصن الان میرم استارتر رو میزنم با این تاپیکش🤣.

صلوات  
خانما پسر من میره اول مهر ماه حضوریه؟؟ 

بله حضوریه.

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.

من که سال آخر بودم امتحانام حضوری بود به نظرم کسی که بخواد بخونه تو خونه هم میتونه بخونه فکر نکنم حضوری شه مثل پارسال که دو هفته باز شد دوباره بسته شد احتمالا اونطوری بشه😑

خدایا شکرت ...  
عزیزم خودتون رو ناراحت نکنید. هیچ جی مثل رو در رو صحبت کردن نیست. پیام ی جوریه ک هر کی ممکنه تو لحن ...

بخدا من میدونم من و شما من و هر ایرانی دیگه یچیز میخوایم ولی یسریا یجور دیگه نگاه میکنن ب این قضیه و دیر میفهمنن اینو 

من از روشنفکری شما خوشم میاد ک میتونی نظرات مختلفو بخونی گوش شنیدن داری لاقل بعد خودت تصمیم میگیری چی غلطه چی درست😚

بحث ما اول راجع به حضوری بودن مدارس بود و اینکه بعضی از مادرها نگران جگرگوشه هاشون بودن 

ولی کسایی که مادر نبودن خودشونو انداختن وسط واسه تبلیغ واکسن ایرانی

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)
بحث ما اول راجع به حضوری بودن مدارس بود و اینکه بعضی از مادرها نگران جگرگوشه هاشون بودن  ولی ک ...

اره والا من درباره مدرسه گفتم کار به دانشمند و واکسن تحصبلات کشید

به قول معروف......... چه ربطی به شقیقه داره😅😂😅