tiuyl1374 مدیر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 857 عنوان ای کاش..... | مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 37 پست کامل کنین جمله رو لطفا دنیادا قارانلیغلاراگر ال اله وئرسه بیر خیرداجاشمعین ایشیقین سوندوره بیلمز 1400/04/05 | 17:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arash051 عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 3035 کاش..... ببین مسئولین ما چ ب حال مملکتمون اوردن ک جووونا مون حس زندگی ندارن 😐 کاربراقام ب هیچ عنوان درخاست دوستی ندین ممنونم...روزگارم رو اگریک روز نقاشی کنم یک قفس باخاطرات یک قناری میکشم...
ارزوجان۳ عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 9319 لانتی😐 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🤨😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🤨🤨😐😐😐سکوتییییییییییییییییی میکنممممم درحددددددد فریاددددد ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
tiuyl1374 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 857 دیگه کم آوردم ابجی منم کم آوردم والله با 2تا بچه و یه شوهر نفهم خیلی داغونم خدا به داد دلامون برسه دنیادا قارانلیغلاراگر ال اله وئرسه بیر خیرداجاشمعین ایشیقین سوندوره بیلمز
arash051 عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 3035 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🤨😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 ... سکوت بهترین راهه میخای برو بخاب بعدش😅 کاربراقام ب هیچ عنوان درخاست دوستی ندین ممنونم...روزگارم رو اگریک روز نقاشی کنم یک قفس باخاطرات یک قناری میکشم...
ارزوجان۳ عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 9319 سکوت بهترین راهه میخای برو بخاب بعدش😅 😐 ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
tiuyl1374 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 857 ببین مسئولین ما چ ب حال مملکتمون اوردن ک جووونا مون حس زندگی ندارن 😐 والله من حس مرگم ندارم حالا اونقدری سوال جواب میکنن آخا خدایا من چی دیدم از زندگی جواب سوالاتو چی بدم دنیادا قارانلیغلاراگر ال اله وئرسه بیر خیرداجاشمعین ایشیقین سوندوره بیلمز
khanome_aghaee عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 913 منم کم آوردم والله با 2تا بچه و یه شوهر نفهم خیلی داغونم خدا به داد دلامون برسه ایشالا عزیزم 😘♥️🙏
arash051 عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 3035 والله من حس مرگم ندارم حالا اونقدری سوال جواب میکنن آخا خدایا من چی دیدم از زندگی جواب سوالاتو چی بد ... درکت میکنم خودم ب شخصه بعضی وقتا هیچ دلخوشی ندارم واسه زندگی ولش بیخیال 😐😑 کاربراقام ب هیچ عنوان درخاست دوستی ندین ممنونم...روزگارم رو اگریک روز نقاشی کنم یک قفس باخاطرات یک قناری میکشم...