2821
2789
عنوان

لغو کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 60 پست
خداحافظ رفیق جانم ... احتمالا هیچ وقت نمیبینمت ولی عمیقا دوستت دارم... مواظب خودت باش رفیق خوبم❤❤❤ ...

😭😭❤💓

ازون دسته دخترایی ام که اگه بهشون سنگ پرت کنی😏برات گل پرت میکنن😐اما رو قبرت😎😂 من همینم که هستم:-!😎شاخ نیستم چون گاو نیستم=)✌خاص نیستم چون عقده ندارم;)😏بالا نیستم چون پرچم نیستم:-( 😌فقط یه آدمم چیزی که خیلیا نیستن …😏✌هے فِلانے…وقتے رفتے حتے فِکر برگشتَـم نَکن دَر دُنیـاے مَـــن هیچ آشغٰالے بازیـافت نمیـشـود:))😎به ما که نیومدی لاقل به خودت بیا;-)😂..................... ................................                           سلام کاربر محترم😀✌امضامو بخون و بگو چه امضای باحالی داری😎بعد ینفر میاد امضامو میخونه و وقتی میفهمه این بخش از امضام چخبره😓✌در واقع من و تو موفق شدیم ایسگاش کنیم😈✌😂😂 
اسما جانم  منم دیگه زوت نمی کنم ولی چون اصل هستی برمبنای عشقه  یه موج عظیم از عشق بی قید ...

منم همینطور عزیزم 😭❤❤

ازون دسته دخترایی ام که اگه بهشون سنگ پرت کنی😏برات گل پرت میکنن😐اما رو قبرت😎😂 من همینم که هستم:-!😎شاخ نیستم چون گاو نیستم=)✌خاص نیستم چون عقده ندارم;)😏بالا نیستم چون پرچم نیستم:-( 😌فقط یه آدمم چیزی که خیلیا نیستن …😏✌هے فِلانے…وقتے رفتے حتے فِکر برگشتَـم نَکن دَر دُنیـاے مَـــن هیچ آشغٰالے بازیـافت نمیـشـود:))😎به ما که نیومدی لاقل به خودت بیا;-)😂..................... ................................                           سلام کاربر محترم😀✌امضامو بخون و بگو چه امضای باحالی داری😎بعد ینفر میاد امضامو میخونه و وقتی میفهمه این بخش از امضام چخبره😓✌در واقع من و تو موفق شدیم ایسگاش کنیم😈✌😂😂 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصلا انقد دلم براتون تنگ میشه ک همین الانم دارم گریه میکنم 

ت وضعیت افتضاحیم خیلی بده خیلی

میدونم باید با یکی حرف بزنم اما نمیتونم 

ن مجازی ن واقعی

باورتون نمیشه دارم به خودکشی فک میکنم😭

اما جرعتشو ندارم میدونم😭

اصلا نمدونم چرا دارم نگرانتون میکنم وقتی حتی نمیتونم بگم 

ببخشید تروخدا😭

تو عزیزدل مایی❤❤❤

نمیدونم غمت چیه فقط میدونم باید محکم باشی...غم و مشکل خاصیتش اینکه درد داشته باشه ولی تو محکم بمون دنیای من❤❤❤

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ....از خودت بپرس واسه چی به این دنیا اومدی ؟مطمئنا اولین جوابی که به ذهنت میرسه جواب درست نیست ...پس برگرد و پیداش کن قبل از اینکه بمیری و دیر بشه...اینجا هم زیاد نمون ...جوابت رو اینجا پیدا نمیکنی...دعای من پشت و پناهت ای جزئی از عالم هستی❤

اسما جونم

مث این ک بچه ها گفتن اصرار نکنیم ک اذیت نشی

🥺❤امیدوارم موفق باشی🥺💖دوستت دارم عزیزم☹توی گفتینو باهم درارتباط هستیم❤

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
اصلا انقد دلم براتون تنگ میشه ک همین الانم دارم گریه میکنم  ت وضعیت افتضاحیم خیلی بده خیلی می ...

اسما جونم یه چیزی بگو بعد برو دختر جان 

اینو بدون وجودت واسه خیلیا عزیزه و شاید ندونی باشه قلبم ؟

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720
من درکش می کنم  جهار سال بعدش مثه تا دوماه پیشه من نباشه  نگرانشم 😢

همینجوری حرفای تو و میکائیل رو نمیفهمم الان کلا نفهمیدم چی گفتی🥲🥲🥲😅

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ....از خودت بپرس واسه چی به این دنیا اومدی ؟مطمئنا اولین جوابی که به ذهنت میرسه جواب درست نیست ...پس برگرد و پیداش کن قبل از اینکه بمیری و دیر بشه...اینجا هم زیاد نمون ...جوابت رو اینجا پیدا نمیکنی...دعای من پشت و پناهت ای جزئی از عالم هستی❤
همینجوری حرفای تو و میکائیل رو نمیفهمم الان کلا نفهمیدم چی گفتی🥲🥲🥲😅

منظورم اینه این اسمایی که الان به خودکشی فکر می کنه ولی می ترسه همون معصومه چهارسال پیشه 

با این تفاوت که من نتونستم قوی باشم و تا دوماه پیش تو تاریکی خودم بودم 

ولی اسما قویه 

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720
منظورم اینه این اسمایی که الان به خودکشی فکر می کنه ولی می ترسه همون معصومه چهارسال پیشه  با ا ...

قربون معصومه پر نورم برم🥰🥰🥰🥰

اسما جونم خواهری اینو ببین 👇👇 حس ما همیشه بهت همینه 

هروقت احساس کردی نیاز داری بهمون حتما برگرد قشنگ من❤

اسما تا نرفتی یه گفتینو درست کن...لازم میشه❤

سپید😔 دلم برای تک تکتون تنگ میشه😭

بخدا منم دلم برات تنگ میشه.

خوش انرژی❤

دوست ندارم دیگه زورت کنم.یه حسی بهم میگه واقعا سختته و اذیتی و فقط بخاطرماها موندی.

ولی قول بده هرچند وقت یه سر بزنی یجوری از حالت باخبرمون کنی❤

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اگه داریم می ذاریم که بری فقط و فقط برای آرامش دلته وجود من  اگر قراره بیشتر زجر بکشی به گزینه ...

دقیقا همینطوره👍

من خودم به شخصه اگه اصرار نمیکنم چون ته قلبم یه حسی میگه اذیته و دلش نیست بمونه و داره اذیت میشه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛