2777
2789

من هم گرافیک خوندم هم انسانی هیشکدوم به کارم نمیاد 

گرافیک که تا آخرش بخونی شاید بتونی تهش یه کلاس نقاشی بزنی یا مربی و معلم بشی

انسانی هم که روانشناسی یا باقیه رشته ها...

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

چرا هیچ‌کاری نمیتونی بکنی این همه کار خوب منم ریاضیم

منم یازدهمم فدات شم دارم درس میخونم خیییییللللللی سخته🤦🏻‍♀️

شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی کامپیوتر؛؟

برای کامیپوتر باید تئوری و دید ریاضیاتی قوی داشته باشی که توی فنی زیاد روی تئوری کار نمیکنن ولی خیلی از بچه های نظری ریاضی فیزیک میرن المپیاد کامپیوتر از همون بیس الگوریتم نویسیشون خوب میشه و برنامه نویسیم که کاری نداره کنارش دوره میرن حتی توی یوتیوب میبینن تموم میشه مهم بیسه 

مامان بابام میگن برو کامپیوتر ت کاردانش چون فنی ژرفای ما نیس.خودم موندم بین انسانی و کامپیوتر

اصلن کامپیوتر نخون 

من هردو خواهرام لیسانس کامپیوتر گرفتن الکی

باز انسانی بهتره 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

منم یازدهمم فدات شم دارم درس میخونم خیییییللللللی سخته🤦🏻‍♀️

سختیش که ناجووورررر ولی بنظرم به ایندش میرزه اگ کنکور یکم تلاش کنی

خودم پشت کنکوریم البت هنوز 😬

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

سختیش که ناجووورررر ولی بنظرم به ایندش میرزه اگ کنکور یکم تلاش کنی خودم پشت کنکوریم البت هنوز 😬

خب اونش آره ولی به خدا اگه من برمی گشتم میرفتم طراحی دوخت هم پول توشه هم راحت تر از ریاضیه الان من واسه همین تابستون فقط باید یه تومن بدم کلاس عربی شختیش هم که بماند 🤦🏻‍♀️

شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎
میگم اوضاع کلاستون چطوره ؟ چند نفرین ؟ درس خونین؟

کلاسمون ۱۹ نفر درس خون بودیم آخه چه طوری درس های سخت ریاضی رو آنلاین یاد بگیریم همه با تقلب رفتیم بالا

خب اونش آره ولی به خدا اگه من برمی گشتم میرفتم طراحی دوخت هم پول توشه هم راحت تر از ریاضیه الان من و ...

☹️

رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗
خب اونش آره ولی به خدا اگه من برمی گشتم میرفتم طراحی دوخت هم پول توشه هم راحت تر از ریاضیه الان من و ...

ینی وقتی تجربیا و انسانیا میگن درسمون سخته میخوام یقه خودمو پاره کنم اونا سختی ندیدن ب نظرم😅

خوشبحالتون امسال غیر عضوری بودین ما دوازدهم حضوری دادیم همه رو😬😬

کلاسمون ۱۹ نفر درس خون بودیم آخه چه طوری درس های سخت ریاضی رو آنلاین یاد بگیریم همه با تقلب رفتیم با ...

مثلا معدلاتون چند بود دهم

ما کلاسمون کمتره فقط هم دوسه نفر درس خون داریم بقیه هیچ

ینی وقتی تجربیا و انسانیا میگن درسمون سخته میخوام یقه خودمو پاره کنم اونا سختی ندیدن ب نظرم😅 خوشبح ...

کاش ما هم حضوری بود بعد یکم حداقل میخوندیم 🤦🏻‍♀️😪

حالا اندازه مرغ همسایه بلدیم😐