2777
2789
عنوان

دخترمو زدم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 61 پست
عزیزم خداروشکر خب اون دوروز هیچی نخورد؟گریه نگرد ازگشنگی؟ دخترم وابسته شیر هست با شیشه روزی ۱بطری شی ...

میوه چندتا دونه میخورد چرا بهانه میگرفت ولی تحمل کردم ک گشنه بشه معنی گشنگی و بفهمه شیرم نده بهش فقط چندتا مبوه بده ک قشنگ گشنه بشه بعد یکی دوروز خودش میاد سراغ غذا و اشتهاش خوب میشه تا معنی گشنگی و متوجه نشه بدغذا میمونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میوه چندتا دونه میخورد چرا بهانه میگرفت ولی تحمل کردم ک گشنه بشه معنی گشنگی و بفهمه شیرم نده بهش فقط ...

اره با شیر شکمش سیر میشه 

انوقت شب ها گریه نمیکرد از گشنگی؟

عزیزم من از اولین روز که به دخترم غذا دادم هرچی واسه خودمون درست میکردم به دخترم میدادم یعنی اصلا دخ ...

سلام

من آبجیم پسرش ده ماهشه تز چهار ماهگی غدای جدا بهش داده

پسرشم داره بد غذا میشه چون بداش تکراریه حرف مارم گوش نمیده که از غذای سفره بده بهش میگه غذای خودش مقویتره و برای معدش و سلامتیش بهتره😐

دیوونمون کرده

در دنیایی که میتونی خیلیا باشی،خودت باش😉خوشحالی،یعنی اینکه جای انگشت خدا رو لپت باشه😝مَـטּ ؛ مُقَصِر تَریـטּ مُقَصِر اِشتِبآهآتِ زندِگیِ مَـטּ ” هَستَم ,, [!] ×🦋
اره با شیر شکمش سیر میشه  انوقت شب ها گریه نمیکرد از گشنگی؟

نه مثلا قبل خوابش بهش ی تیکه موز یا انبه ی میوه ک یکم سنگین تر معدشو پر میکنه بده ک بخوابه ولی حالا ی دوروز بدخوابم شذ تحمل کن تا اوکی بشه

مرسی عزیزم خدا دخترو حفظ کنه برات اخه طاقت گریه هاشو ندارم وقتی خیلی گشنشه میشه بهش شیرپاستوریزه می ...

قربونت. میدونم خیلی سخته ولی بخاطر خودش تحمل کن. ببین دخترت شرطی شده. باید کاری کنی که از الان یاد بگیره بهش باج نمیدی

شیر رو ازش نگیر. همراه شر بهش غذا بده. یا بگو تا غذا نخوری شیر نمیخوری

نترس یه مدت گریه میکنه بعد مجبور میشه غذا بخوره

فکر نکنم چون دکتر پیشنهاد داده بود اولین بار برای یکی از بچه های فامیل.   مگه چقدره قند بگ ...

خرسی شکله فک کنم ک البته چون تحریم هستیم دیگ وارد نمیشه 

برای قد و اشتها خیلی خوبه 

۲سال و ۱ماه وزنش ۱۰ کیلوهه

شیر احتمالا سیرش میکنه

مسر من اصلا غذای سفت نمیخوره نمیدونم چیکار کنم. 

اصلا یه چیز سفت بره دهنش درمیاره یا عق میزنه

جدیدا گریه کردنی هم عق میزنه تا بالا بیاره 

یه مدت کلا خوردن رو تعطیل کرده بود. بعد فهمیدم از دندون در آوردن بوده

الان هم فقط میکس میخوره

سلام من آبجیم پسرش ده ماهشه تز چهار ماهگی غدای جدا بهش داده پسرشم داره بد غذا میشه چون بداش تکراری ...

آخه یه مدت نیاز هست که غذای کودک جدا باشه من تا 8 ماهگی غذای جدا میدادم کم نمک و بدون ادویه 

ولی بعد ازاون دیگه ندادم. غذای خودمون هم مقوی هست . بچه تا کی باید غذای جدا بخوره؟ باید عادت کنه سر سفره همراه بقیه غذا بخوره

خرسی شکله فک کنم ک البته چون تحریم هستیم دیگ وارد نمیشه  برای قد و اشتها خیلی خوبه

اره خرسی شکله

👙🚫چرا میگم لایک نکنید باز لایک میکنید؟مریضی چیزی هستید🚫     نظر شماهم محترمه پس بحث راه نندازید.مرسی اه😂    این ایموجی رو گذاشتم👙چون میدونم به بهونه این امضارو میخونی و میفهمی که نباید لایک کنی😑😑😑😑😑😑👎👎        

استارتر دختر من سه سالو سه ماهشه

یازده کیلو نیمه

پدرمو دراورده

تاپیکامو ببینی یکی درمیون بدغذاییشه

یعنی گریه ها کردم

گیس ها سفید کردم بسکه حرص خوردم

دکتر هزاران بار بردم

انواع روش ها

متاسفانه الانم کم غذا و بدغذاست

دکتر غدد هم رفتم

خلاصه که پیرم کرد و قشنگ میفهمم چی میگی

متاسفانه منم زدمش

یعنی به جنون رسیدم که زدمش

میدونم اشتباهه اما وقتی نمیخوره آدم درمونده میشه

سویق امتحان کردی؟

آخه یه مدت نیاز هست که غذای کودک جدا باشه من تا 8 ماهگی غذای جدا میدادم کم نمک و بدون ادویه  و ...

درسته گلم اون میگه من عصاره قلم و عصاره پای مرغ اینا میریزم تو غذاش ولی غذای خودمون نداره تا یک سالگی میدم ولی بچه‌ش خیییلی بد غذا میشه اینجوره به نظرم

در دنیایی که میتونی خیلیا باشی،خودت باش😉خوشحالی،یعنی اینکه جای انگشت خدا رو لپت باشه😝مَـטּ ؛ مُقَصِر تَریـטּ مُقَصِر اِشتِبآهآتِ زندِگیِ مَـטּ ” هَستَم ,, [!] ×🦋
درسته گلم اون میگه من عصاره قلم و عصاره پای مرغ اینا میریزم تو غذاش ولی غذای خودمون نداره تا یک سالگ ...

خب گلم منم عصاره پای مرغ و آب قلم میریزم تو غذای خودمون. این جوری خودمون هم غذای مقوی میخوریم. بچه هم عادت میکنه. به نظر من خواهرتون کار درستی نمیکنه داره بچش رو بد غذا میکنه. من تو مهمونی هم راحتم.دخترم اصلا نمیگه دوس ندارم یا نمیخورم. چون میدونه همراه همه باید تو سفره غذا بخوره

خب گلم منم عصاره پای مرغ و آب قلم میریزم تو غذای خودمون. این جوری خودمون هم غذای مقوی میخوریم. بچه ه ...

اره خواهرم وقتی مهمونه باز باید غدا ببره براش😔

میگه مثلا ماکارونی اینا سفته و پسرش نمیتونه بخوره عادتش داده به غذای آبکی با اینکه هفتا دندون داره ولی بلد نیست بجوه پیرمون کرده خواهرم حرف حرف خودشه