2777
2789
عنوان

دخترمو زدم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 61 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا که😒😒😒😒😒😒😒 نن بچه بودم ی کاراااایی میکردم چش جن رو در میاوردم مادرم ی بارم کتک نزد ح ...

😂😂😂😂😂😂😂😜چش جن رو میاوردمت خیلی باحال بود🤣🤣🤣🤣

👙🚫چرا میگم لایک نکنید باز لایک میکنید؟مریضی چیزی هستید🚫     نظر شماهم محترمه پس بحث راه نندازید.مرسی اه😂    این ایموجی رو گذاشتم👙چون میدونم به بهونه این امضارو میخونی و میفهمی که نباید لایک کنی😑😑😑😑😑😑👎👎        
فقط میدونم مادر شدن صبر و گذشت و فداکاری میخواد  برای غذا خوردنش وقت بزار عروسکاشُ بیار صحبت ک ...

امتحان کردم ولی نمیخوره میزارع دهن عروسشک ولی خودش لب نمیزنه

وقنتی به زور به بچه غذا بدی.  از بوی غذا هم متنفر میشه 

دو روز محلش نذار بذار گرسنه بمونه. نمیمیره که دور از جونش اما بذار خودش بگه گرسنمه و اگه قراره دو لقمه بخوره همون دو لقمه رو با دستای خودش بخوره 

سلام روزگار .. چه میکنی با نامردی مردمان ...من هم ... اگر بگذارند ... دارم خرده های دلم را ... چسب میزنم . راستی این دل ... دل می شود ؟

دردمنوداری....دیروز زیرسفره ای کامل پهن کردم یه بشقاب براخودم کشیدم یه پیشدستی براپسرم خودم خوردم هیچی بهش نگفتم فقط گفتم بیا توهم بخور (شل کرده بودم برنج)خودش خورد رفت ازعجایب بود

😂😂😂😂😂😂😂😜چش جن رو میاوردمت خیلی باحال بود🤣🤣🤣🤣

والا😂😂😂😂😂😂😂😂

الانم شیطونم😛

خب والا جنم از دستم فرار میکرد😂

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩

عزیزمن دختر منم بد غداس همه بهم میگن با طعنه این غذا نمیخوره پس

ولی فشارش نمیکنم وکتکم که اصلا هیچوقت

میزارم هروقت خودش خواست غذا بدم یا هرچی دوست داشت میخوره ویا اینکه میگم اگه دختر خوبی باشی وغذاتو کامل بخوری بعد از ظهر میبرمت گردش  که اونم با شوق میخوره

دنبالش ندو اصرار نکن هرچی حساسیت نشون بدی بدتر دختر‌ من از نوزادی خوب میخورد ب غذا هم افتاد عالی ی مدت نمیخورد من دعواش میکردم واکنش نشون میدادم بدتر میشد منم یهو از یروزی ب بعد دیگه بهش نگفتم غذا بخور غذا میکشیدم میاوردم خودم میخوردم اصلا بهش نمیگفتم بیا غذا بخور چندروز ک گذشت خودش اومد نشست گفت غذا بده دوباره شد مثل قبل غذاخور خوب شد تپلی مپلم هست😁