2777
2789
عنوان

همسایه های شمام پرسروصدان ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 44 پست
اره واقعا دلم یه خونه ویلایی میخواد تو یه جای سر سبز بدون هیچ همسایه ایی 

ما همچین خونه ای داریم 

همسایه داریم ولی خوبن و بافرهنگ

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خونه خودمونه  اگه مستاجر بودم  همین الان میرفتم

خدا بهت صبر بده هیچی مثل همسایه بد آدم رو اذیت نمیکنه

اون چی مستاجر نیست که بره؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خدا شما رو خیلی دوست داره ❤️❤️❤️ ایشالا همیشه در آرامش باشین 

ممنون گلم خدا شما رو هم کمک کنه

نه اتفاقا شلوغه . این مدلی شلوغه که همسایه ها خیلی باهم صمیمی هستن . ما غریبه ایم ولی اونا خیلی‌ ساله باهم هستن . صدای دعوا نمیاد اما کل روز صدای حرف زدن و تعریف و خنده و بازی بچه ها از توی کوچه میاد .

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
مستاجره ولی فکر نکنم بره 

به صاحبخونش بگو 

ولی فکر کنم باید بگی بهش نگه شما گفتید که شر نشه

یه همسایه داریم یا داره با بچه هاش دعوا میکنه یا با شوهرش یا بچه ها دارن باهم دعوا میکنن

زمستونا رب انار میپزه تابستونا رب گوجه 

عاصیمون کرده از سرو صدا و بوی گندی که راه میندازه

دوستتون دارم 💕

نه دیگه الان روستاها از شهر بدتر شده هر کس تو روستای اطراف شهر خودش خونه باغ خریده از ۴شنبه بعدازظهر ...

آره ما هم اینطوری میریم خدا رو شکر اون روستا هنوز بکره اکثرا بومی هستن.تک و توک صدای آهنگ و مهمونی و اینا میاد

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
آره ما هم اینطوری میریم خدا رو شکر اون روستا هنوز بکره اکثرا بومی هستن.تک و توک صدای آهنگ و مهمونی و ...

ما یکی از روستاهای اطراف لواسانات میریم اینجا هم تا ۳سال پیش بکر بود اما از وقتی گاز اومد آرامش رفت😑⛰

بیا شهریور پیراهنت ییلاق لک لک ها...🍀
2790
2778
2791
2779
2792