2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 109 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم اموزش داره اینطور نیست که کلا تنهاش بذارم ساعت به ساعت  دقیقه به دقیقه باید برم پیشش احسا ...

ولی من خودم الان ۲۷ سالمه وقتی ۶ سالم بودشب موقع خواب دست مامانمومیچسبیدم ومیخوابیدم هنوزآرامش اون لحظه یادمه‌.پس محبت چی میشه احساس آرامشی که بایدبهش بدی

جدا کردن اتاق خواب کودک از 4 ماهگی؟ چه علتی داره؟  مگه کودک شیر نمیخوره؟ محبت و آغوش مادر چی م ...

طبیعیه اینطور فکر کنید چون ما هممون تا چندسالگی توی رخت خواب پدر مادر میخوابیدیم اما واقعیا برخلاف این طرز فکر 

و اینکه جدا کردن اتاق به معنای بی توجهی و شیر ندادن نیست 

بچه از ۴ماهگی قادر شبا حتی شیر نخوره اما خود من شیر دادن رو قطع نکردم بنظرم نوزادم نیاز داره 

Silenc says a lot more than you think 🤍
از دیشب بیدارم  الان حموم در اومدم موهام یکم خشک بشه صبحونه بخورم بخابم

الاااان؟

حموم؟

حالا واجب بود الان بری؟😂

ببخشید فضولی نمیکنماا

تعجب کردم حقیقتش این وقت ادم بره حموم😂

منو بکشن هم تا روز نشه نمیرم حموم😂

مگ اینکه غسلی چیزی گردنم باشه

ولی من خودم الان ۲۷ سالمه وقتی ۶ سالم بودشب موقع خواب دست مامانمومیچسبیدم ومیخوابیدم هنوزآرامش اون ل ...

خب همین اشتباه بوده و وابستگی در شما ایجاد شده البته محبت کردن جزوی از اموزش خواب 

شاید بهتر باشه مطالعه کنید اگه کنجکاوید یا بچه کوچیک دارید 

اموزش خواب به معنی رها کردن کامل نوزاد یا بی توجهی یا بی مهری نیست

خب همین اشتباه بوده و وابستگی در شما ایجاد شده البته محبت کردن جزوی از اموزش خواب  شاید بهتر ب ...

خب عزیزم هرکسی طرزفکرش متفاوته ولی من دلش روندارم بچم تنهابخوابه بایدحتماپیشش باشم یه جورایی من بیشتربهش وابسته ام 😁

خب عزیزم هرکسی طرزفکرش متفاوته ولی من دلش روندارم بچم تنهابخوابه بایدحتماپیشش باشم یه جورایی من بیشت ...

همه مادرها همینن خود من موقع شروع کردن این روش کلی گریه کردم اما منطقی فکر کنی چیزی برای گریه نیست و چه بسا به بچت کمک میکنی