2777
2789
عنوان

خانما بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 83 پست
ممکن نیس اشتباه کنه ممکنه دیر بتا شما بالا بره بتات چند بود

2بود😭😭😭😭خیلی کمه میدونم

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی بتات چندبود

2میدونم کمه😭😭😭😭یعنی نیستم نه؟ 

اخه مگه میشه 3تا بی بی با مارک های مختلف اشتباه کنه تازه من روز موعدم لک قهوه ایی دیدم

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
مال من خیلی کم رنگ بود سه بار هم تست دادم همینطوری بود باردار بودم 

اخه من آزخونم منفی شد 

توکل بر خدا عجیبه با بتا ۲ بی بی چک هاله انداخته حالا صبر کن ببین تا چند روز آتی پریود میشی یا نه

نشدم هنوز الان روز 10تاخیرم

بی بی چک خوب اگ بگیری همیشه ام دوتا بگیر که مطمعن باشی اکثرا اگ درست استفاده کنی جواب درست میده

درست استفاده کردم 3تا هم مارک مختلف گرفتم همش مثبت شد اما آزم منفی شد

اخه من آزخونم منفی شد 

مال منم منفی بود خدا براشون نسازه منم فکر کردم بار دار نیستم پریود هم میشدم قرص دپاکین مصرف کردم رو بچم تاثیر گذاشته بود قلب ریش پرده رویی نداشت 

عزیزم با سه تامارک گذاشتم همشون هاله انداخت آزمایش خونم منفی شد 

توی هفته اول بارداریت هستی مطمعن باش حامله ای منم همینطوری فهمیدم حاملم اما چون نمیدونستم قبلش خیلی گرمی خوردم چون فکر میکردم میخوام پریود بشم یه روز رفتم از رو کنجکاوی بی بی چک زدم دیدم هاله انداخت ولی بعد یه هفته با درد شدید سقط شد 

مال منم منفی بود خدا براشون نسازه منم فکر کردم بار دار نیستم پریود هم میشدم قرص دپاکین مصرف کردم رو ...

بتاتون چند بود؟ چندروز بعد تاخیر آزدادید؟