2777
2789
کلوتریمازول خارجی و داخلی ۵روز استفاده کنی کامل خوب میشه.. دلیل این همه عفونت هاتون چی هست؟

نمیدونم واسه منم سواله ! 

دائم لباس زیرم‌و عوض میکنم و فقط نخی و اونم خارجی و جنس عالی ! دائم میشورم با ژل بانوان و از سرکه و چیزهای طب سنتی هم استفاده میکنم اما هر دوسه ماه درگیرش هسم دوباره دارو میخورم یه ماه خوبم باز شروع میشه! 

حالا یکی بهم گفت جلوگیریت کاندوم هس شاید بخاطر اون باشه ولی خب نمیتونم اونو هم تغییر بدم

.
اره زیاده ، دائم باید خودمو بشورم و ..... اگه چن ساعت جابی باشم‌و نشورم اره بو میگرم 

اگه خارش نداری و اذیت نمیشی میتونی با روش خونگی خودتو درمان کنی 

خوراکی های پروبیتویک دار زیاد بخور 

هر روز یه حبه سیر یه کاسه ماست بخور پنیر هم خوبه 

هر روز چند دقیقه ماست موضعی بزار روی واژنت بعد بشور 

شلوار جنس نخی پات کن هیچوقت نزار شورتت خیس باشه 

دستمال توالت عامل عفونته دستمال نخی پارچه ای استفاده کن 

بعد رابطه خوب خودتو بشور 

هیچ وقت هم از صابون یا دئودورانت برای شست و شو واژن استفاده نکن 

هر هفته یکبار تا چهار هفته تو محلول اب سرکه بشین 

نصف استکان سرکه یه لگن اب ولرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم واسه منم سواله !  دائم لباس زیرم‌و عوض میکنم و فقط نخی و اونم خارجی و جنس عالی ! دائم ...

حالا یه مدت ژل استفاده نکن،لباس زیر هم نپوش تو خونه

بجاش روزی ۵ ۶ بار تعویض لباس زیر داشته باش ببین چجوری میشه...

من ۲۷سالمه فقط ۲سال پیش چنین اتفاقی برام افتاد اونم بخاطر استفاده از اپیلیدی ای که باهاش دست و پام رو تمیز کردم یادم رفت ضدعفونیش کنم و بیکینی رو تمیز کردم باهاش،اصلا تحربه ی عفونت قارچی نداشتم چندروز خارش داشتم ولی اصلا حواسم نبود که چرا اینجوری شدم زدم نت دیدم دیدم علایم قارچ دارم،کلوتریمازول خریدم ۵روز استفاده کردم خوب شدم..منتها از وقتی یادمه روزی ۵ ۶ بار لباس تعویض میکنم و تا حالا نشده خشک نکنم خودمو البته با دستمتل کاغذی خشک میکنم واتفاقی برام نیوفتاده اصلا..هرروز هم دوش میگیرم و اصلا ژل استفاده نمیکنم چون شنیدم ph رو بهم میریزه،از صابون و لیف هم اصلا استفاده نمیکنم

سوگلی خدا منم💜