2777
2789
عنوان

این عکس واسه پروفایل بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 136 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما بارداری برای کاربر @آرام۰۰۰     هم دعا کنید صاحب فرززند بشه💋❤

بله باردارم . چشم دعا میکنم اگر خدا لایق بدونه 

ان شاءالله همه این حس ناب رو تجربه کنن

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

حالا روت غیرتی شده سخت نگیر خوشگلی میترسه ازدستت بده😂😂😁😁

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
خدااااای من قربون محبتتت هاتم برممم

خدانکنهگلم

ممنون میشم توی تاپیک ها ازم سوال حس شیش نکنید💋❤شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پاره ست با هر نفس تو سینه بغضه تو تو گلومه با هر کی هر باشم عکس تو روبرومه آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون کاشکی که اون عشق بشینه دوباره تو دلامون چی میشه برگردی بازم روزای گذشته هوای پاییزی چرا تو عشقه ما نشسته
بله باردارم . چشم دعا میکنم اگر خدا لایق بدونه  ان شاءالله همه این حس ناب رو تجربه کنن

مرسی فدات شم ایشالله

ممنون میشم توی تاپیک ها ازم سوال حس شیش نکنید💋❤شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پاره ست با هر نفس تو سینه بغضه تو تو گلومه با هر کی هر باشم عکس تو روبرومه آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون کاشکی که اون عشق بشینه دوباره تو دلامون چی میشه برگردی بازم روزای گذشته هوای پاییزی چرا تو عشقه ما نشسته

خخخخ من اومدم نظرات بقیه رو خوندم هیچی نمیگم

میخاستم دعوات کنم روسری نداری

فهمیدم اینجا جای من نیست😂 

خب اگه روحجاب حساس نیستی بدنت پیدا نبود که

ولی بزنم به تخته خوشگلی حسابی 

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
ممنون عزیزم  ن نچرال نچرال😂

من ندیدوم😳😂💔

●━━━━━━───────ㅤ   ⇆    ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ ↻ تحمل کن،ميدونم حواس هيچکي بهت نيست*_*   انصاف نيس آدم بيشترازسنش احساس خستگي تو فکرش باشه:/                                                •°•°قصه ی خوابیدن “وجدان ها”روی خوابیدن “اصحاب کهف”را سفید کرده!!!!•°•°                            ما از تو به غیر از تو نداریم تمنا:)
ممنون عزیزم  ن نچرال نچرال😂

ایول کیف کردم واقعا یوقت نری عمل کنی 😓

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️