2777
2789
عنوان

به مادرم بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید مادر اسی چ کاری از دستش برمیاد؟؟جز اینکه با حرفای خیرخواهانش ممکنه زندگی اسی رو هم خراب کنه&n ...

اونم بررسی میکنه ببینه صحت داره یا نه،  وقتی زندگی اسی از هم پاشید حال مادرش خوب میشه یا الان که بررسی کنه ؟!   نهایت اگر دیدن اره نظری هست اون دخترش روزایی که اینا هستن نیان برنامه زندکی رو تغییراتی بده ولی الان دست اسی دست هست .

من راهنمایی خودمو کردم . 

شما راهنمایی خودت بکن ، این خوب نیست جواب همدیگرو بدیم . 

روز شمار تولد دخترمه ..   باردار نیستم .      لاحول و لاقوه الا بالله    توانایی هایم و هنرهایم و تمام احساسات شادم با هر حرف و رفتار بد خانواده همسرم میریزه بهم ولی من یک فردی هستم که دنیا رو شکست میدم اما خودم شکست نمی‌خورم  
اونم بررسی میکنه ببینه صحت داره یا نه،  وقتی زندگی اسی از هم پاشید حال مادرش خوب میشه یا الان ک ...

چرا خوب نیس 

بده از تجربه ام استفاده کنیم برام سوال بود ک چرا مادرش بفهمه واقعا چ کاری از دستش برمیاد 

خواهر اسی شوهر داره خودش اگ ب مادرش بگه فقط مادرشو بدبین میکنه ب شوهرش و افکار مادرشم بهم میریزه 

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
اگه چیزی واقعا نباشه چرا باید مادرم بد بین بشه

خب خودت مگ بچه ای نمیتونی شوهرتو زیر نظر بگیری چرا باید مادرت زیر نظر بگیرتش

یک درصد فک کن چیزی باشه فک کردی مادرت چی بهش میگذره

به نظر من تو حساس شدی اگر شوهرت موقعی ک شوهرخواهدت نیس با خواهرت گرم میگیره چون فک میکنع شاید شوهرش ناراحت شه شوهرت شعور داره ب نظرم توم حساس نشو مبادا چیزی ب شوهرت بگی ک حساس ترش کنی