2777
2789
حیف تتلیتی هسی وگرنه با فرغون بدرقت میکردم 😅😂😚😍☺💋💟

تورو به تتلو قسم نزار تعلیقم کنن😢😢😂💋

تتلیتی♡🤘...                            تمومه تایپکای سایتو که شمع بچینی من باهات قهرم:/!!!     
چه بی جنبه ان خوبه هنو گفتم بی جنبه ها نیان😏🤘

بی جنبه نیستن خیلی تو نقش رعایت قوانین سایت فرو رفتن 😂خودشونم کم کم دارن باور میکنن دست یار نی نی یاران

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هه من خوم سال 94 عضو بودم برو بچه برین شده بچه بازی سایت گوشیمو عوض کردم نتونسم برگردم 

مدیر سایت با حضور ما بچه ها مشکل نداره 

مشکل شماچیه 😕

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720
هه من خوم سال 94 عضو بودم برو بچه برین شده بچه بازی سایت گوشیمو عوض کردم نتونسم برگردم 

به امضات دقت کن👇

مگه میشه دلی رو بشکونی ولی تاوان ندی؟

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
وای خدا  اسی چرا قرصاتو نمی شوری بعد بخوری

😂ب خاطر صرفه جویی تو مصرف اب 

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡

دعوا نکنید بسه  

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

راس میگه دیگه تو ملا عام زنشو میخواد ببوسه😂😂😂😂ما سینگلیم دلمون میخواد  

موافقم😑منم سینگلم 

ی بار از شدت سینگلی دیوارو بوسیدم

تورو به تتلو قسم نزار تعلیقم کنن😢😢😂💋

😂😂😂😂😂ول کن بابا نی نی یار اینقدر سرش شلوغه وقت اینارو نداره 

والا یه ادم مریض چندوقت پیش اومد تو تاپیکم الکی نی نی یار رو تگ کرد هیچ اتفاقی نیفتاده نی نی یار بخاطره این چیزا ادمو تعلیق نمیکنه😂😂بزار تگ کنه

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
بی جنبه نیستن خیلی تو نقش رعایت قوانین سایت فرو رفتن 😂خودشونم کم کم دارن باور میکنن دست یار نی نی ی ...

زهی.خیال.باطل😏#    😑😂

تتلیتی♡🤘...                            تمومه تایپکای سایتو که شمع بچینی من باهات قهرم:/!!!     
😂ب خاطر صرفه جویی تو مصرف اب 

لنتی😂

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
😂😂😂😂😂ول کن بابا نی نی یار اینقدر سرش شلوغه وقت اینارو نداره  والا یه ادم مریض چندوقت پیش ...

بوس بکلت💋😂😂😂