2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 22 پست
اره مثل خون بود

احمقم ک بازم انقد نگرانشم😭😭😭

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالش بوده؟

21

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
دیقا آخ حرف دلمو زدی من فک کردم خیانت کرده سر ی جریاناتی قرص خوردم الان ک یکم حالم خوبه این عکسو برا ...

دیگه بدتر ، ادمی که ب خودش اسیب میزنه نرمال نیست عزیزم ... حتی ب اسم عشق و عاشقی ... تو رو خدا  این رابطه رو تموم کن، برای خودت هم از یه مشاور خوب کمک بگیر و بزندگی برگرد

دیگه بدتر ، ادمی که ب خودش اسیب میزنه نرمال نیست عزیزم ... حتی ب اسم عشق و عاشقی ... تو رو خدا   ...

ظاهراً دوستش هی بش میگه تو کشتیش تو کشتیش اون بخاطرت تو این حاله الان اونم تیزبرو میگیره میزنه من خودم تا دم مرگ رفتم ولی مامانم زود فهمیده بود کلی تو حالت گیجی بهم شیر داده بود😔

پس اینکارو کرده

واقعا؟من هی میگم نکرده اون ک دوسم نداشت حتما عذاب وجدان داشته 😔

عزیزم اگ اون ۲۱ سالشه تو سنت شایذ کمتر باشه، تو رو خدا از این فازها بیا بیرون، بخدا ده سال دیگه ب حال الانت میخندی... الان جوونی بشین برا اینده ات برنامه بریز... چرا به خاطر یه ادم دیگه ک فرضا دوستت نداره باید قرص بخوری؟ اگ میدونستی چ ادمهایی برا یه لحظه زندگی بیشتر دارن هر روز دعا میکنند پشیمون میشدی از کارت....  اگ واقعا دست ب خودکشی زدی برو پیش روانشناس ،