2777
2789
عنوان

این قطعی برق های طولانی مدت تو ظل گرما واقعا انسانیته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 26 پست
طی روزهای اینده انشالله

برای بقیه بد نخواییم🤗

عضو گروه رز صورتی🌸وزن شروع ۵۸🌸وزن هدف ۵۳ 🌸اگه تونستین و به هر حیوونی مثل سگ و گربه خیابونی 🥺کمک کردین...لطفا بهم بگین که بهتون هدیه معنوی بدم⁦⁦⁦⁦⁦⁦⁦💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجای کرجید؟؟!! چه عجیب!

بله عجیبیییییب. بزار اسم منطقه رو نگم بخاطر مسائل امنیتی😂😂 ولی خدا شاهده الانم تو دبه ها پر اب هست .میخوای عکسشنو بدم😁😂

میگن چاه ها خشک شده دارن یه چاه جدید حفر میکنن تا اون اماده بشه وضع همینه

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
خوب بارندگی نبوده امسال بدتر از اینم  میشه

بله چاه هایی که پارسال آب داشته امسال نداره.دارن یه چاه جدید حفر میکنن چی بگم والله .تانکر مجتمعمونم کوچیکه زوووود تخلیه میشه.تا بیاد پر شه ساعت ها طول میکشه و ما میمونیم بی آب

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
بله عجیبیییییب. بزار اسم منطقه رو نگم بخاطر مسائل امنیتی😂😂 ولی خدا شاهده الانم تو دبه ها پر اب هست ...

اشکال نداره عزیزم اگه دوست نداری نگی

آخه ماهم کرجیم به خاطر همون پرسیدم

ما آب داریم، فقط برق قطع میشه

اشکال نداره عزیزم اگه دوست نداری نگی آخه ماهم کرجیم به خاطر همون پرسیدم ما آب داریم، فقط برق قطع م ...

برقمونم میره ولی کمتر.ابم که شده مکافات مخصوصا مجتمع ما که منبع آبش کوچیکه. ولی خوب امسال کلا آب نیست ولی هنوز خیلی ها آب میگیرن جلو مغازه و در خونه رو میشورن!

بله چاه هایی که پارسال آب داشته امسال نداره.دارن یه چاه جدید حفر میکنن چی بگم والله .تانکر مجتمعمونم ...

وضعیت همه جا خرابه اصلا بهار بارندگی  نبود هیچ  روزهای بدتر از اینم در پیشه چون پیش بینی شده پاییزم بارندگی  نباشه

اینجا بجز دوری تو چیزی به من نزدیک نیست مادرم
برقمونم میره ولی کمتر.ابم که شده مکافات مخصوصا مجتمع ما که منبع آبش کوچیکه. ولی خوب امسال کلا آب نیس ...

خیلی سخته شرایطتون که

هم آب قطع میشه هم برق  

بله متاسفانه خیلیا هنوز جدی نگرفتن و باهمین آب ماشین میشورن وجلوی درشونو آب میگیرن

برقمونم میره ولی کمتر.ابم که شده مکافات مخصوصا مجتمع ما که منبع آبش کوچیکه. ولی خوب امسال کلا آب نیس ...

مغازه جلویی ما ک با اب بازی میکرد آسفالت میشست قشنگ نیم ساعت با فشار زیاد زنگ زدم اداره اب میگم میگه ب ما مربوط نیست به حراست اب زنگ بزنید ب اونجا زنگ میزنم شماره مسدوده

اینجا بجز دوری تو چیزی به من نزدیک نیست مادرم
خیلی سخته شرایطتون که هم آب قطع میشه هم برق     بله متاسفانه خیلیا هنوز جدی نگرفتن و باه ...

اره بخدا سخته خدا . الان همش میگم اون بلوچ های بیچاره چی میکشن آب لوله کشی ندارن همش وضعشون همینه. خدا رحم کنه به هممون

مغازه جلویی ما ک با اب بازی میکرد آسفالت میشست قشنگ نیم ساعت با فشار زیاد زنگ زدم اداره اب میگم میگه ...

ای بابا تا آب جیره بندی نشه تو ایران بعضی ها جدی نمیگیرن