وااییی تاسف تاسف برا شما و امثال شما چرا شما و امثال شما فک میکنین ازادی یعنی لخت شدن و فلان... حق ...
اینم اضافه کن زنی که ۹ ماه بچه رو تو شکمش نگه داشته و کلی عذاب کشیده موقع زایمان تا اجازه شوهرش نباشه نمیتونه زایمان کنه برای هر نوع عمل دیگه اییم تا اجازه شوهر یا پدر نباشه اجازه عمل نمیدن
تیکر بارداری نیست🦋:) یک ترنسهمجنس باز نیست !دوجنسه نیست!باعث انحراف نمیشه! نشانه آخرالزمان نیست!اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)
دوست عزیز هیچوقت خودت رو ضعیف ندون،زن ضعیف نیست لطیفه،کسی که ضعیف باشه نمیتونه نه ماه یه موجود رو تو ...
😃بله عزیزم منم منظورم از ضعیف ظریف بودن و لطیف بودن بوده اشتباه منظورمو بیان کردم
ولی خب این چیز توش شکی نیس که قدرت بدنی اقایون بیشتر از خانوم هاست (منظورم تو مواردی که شما مثال زدین نیست،و شاید کسی بگه دختری ک تکواندوکار یا.. هست قویتره ولی من تو حالت عادی میگم )
من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ❤️دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍❤️البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ❤️❤️❤️❤️❤️
زنهایی مثل شما هم عقده لخت شدن دارن که تواینستا و مجازی هرزگی به سرحدش رسوندن
فک کنم از بایت این زنا خیلی میسوزی نه که هی توهین میکنی
متاسفم برات
بحث کردن با شما امثال شما دقیقا کوبیدن میخ تو سنگ
(#نه_به_خشونت_علیه_زنان)《منو تو تاپیک های زیبایی_پوست_مو... تگ کنین لطفا با تچکر 🌷😊》❌شاید باورتون نشه اما هنوز یه سری احمق وجود دارن که وقتی میخوان از یه زن تعریف کنن میگن خیلی مردی!!❌(یبوستی 🐴 است)💜سال ۹۵ با نی نی سایت اشنا شدم فک کنم صدمین کاربریمه اینبارخیلی بده که تو نی نی سایت اشنا داشته باشی🤦♀️😡●منو بابت تاپیک های دروغم حلال کنین مجبور بودم🥴😬🙏🏻🤕●
کسی که خودشو ضعیف نمیبینه توعین میکنم چون همچین افرادی سزاوار توهینن شمام برو شوهرت بهت دستو ...
شما حق نداری تو هرشرایطی ب کسی توهین کنی
خواهش میکنم دیگه ریپ نزن
من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ❤️دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍❤️البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ❤️❤️❤️❤️❤️
(#نه_به_خشونت_علیه_زنان)《منو تو تاپیک های زیبایی_پوست_مو... تگ کنین لطفا با تچکر 🌷😊》❌شاید باورتون نشه اما هنوز یه سری احمق وجود دارن که وقتی میخوان از یه زن تعریف کنن میگن خیلی مردی!!❌(یبوستی 🐴 است)💜سال ۹۵ با نی نی سایت اشنا شدم فک کنم صدمین کاربریمه اینبارخیلی بده که تو نی نی سایت اشنا داشته باشی🤦♀️😡●منو بابت تاپیک های دروغم حلال کنین مجبور بودم🥴😬🙏🏻🤕●
برای ترک کردن این تاپیک یه چیز کلی میگم و میرم دوستان خدا مارو برابر با مرد ها آفریده و هیچ کس صاحب ...
👏👍
عزیزم یادبگیریم وقتی با کسی دعوا میکنیم به همجنس خودمون یعنی مادرش و خواهرش توهین نکنیم هرچی دوسدار ...
نمیتونم تحملم حدی داره نمیبینی هرچی از دهنش در میاد بهم میگه من پیاممو پاک کردم
ولی اول اون بهم انگ هرزه بودن چسبوند
تیکر بارداری نیست🦋:) یک ترنسهمجنس باز نیست !دوجنسه نیست!باعث انحراف نمیشه! نشانه آخرالزمان نیست!اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)