2777
2789
عنوان

چرا همیشه یکی باید صاحب دختر باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3592 بازدید | 213 پست
اینجا ایرانه و اینم قوانینش هست اکثریت رو هم که میبینید به این قوانین هیچ اعتراضی ندارن فقط ب ...

مثالت به جا بود واقعا خوشحالم که با اومدن فضای مجازی حداقل تعدادی از زن های به درک این رسیدن که کالا نیستن و من شخصا اطرافم میبینم که اولویت دخترامون به جای مهریه حق و حقوق انسانی و اولیه اش هست🙏🙏🙏

✈🇺🇸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله   دقیقا زن هایی مثل شما که خودشون رو برده میدونن و حتما یکی باید بهشون امر ونهی موفق باشید& ...

شایدم من نمی تونمشما ها رودرک کنم فک کنم خیلی تو سرتون زدن که اینجا دارید شعار میدید

زن رو ظریف زیبا افریده نه ضعیف و ناتوان  البته شما ممکنه نتونی از پس خودت بر بیای اگه یکی مثل ...

چرا توهین میکنی ؟!

میتونی نظرت رو خیلی مودبانه تر بگی 

بنظر شما یم موجود ظریف قوی تره یا یه موجود زمخت که خدااونو قوی افریده؟

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦
متاسفانه یسری از زنهای ما معنی ازادی رو نمیفهمن نمیخان که بفهمن  ازادی شون میشه هرزگی

وااییی تاسف تاسف برا شما و امثال شما

چرا شما و امثال شما فک میکنین ازادی یعنی لخت شدن و فلان...

حق ازادی یعنی : پدر وشوهرت مالکت نیستن_ یعنی حق طلاق فقط باشوهرت نیست_یعنی برا رفتن به جایی به اجازه پدر و شوهرت نیاز نداری _یعنی حق حضانت بچه اتو که چندماه زحمت کشیدی با خودته_ برای جسمت مهریه تعیین نمیکنن_ برده نیستی_  میتونی برا زندگیت ک برا پوششت خودت تصمیم بگیری _یعنی منظور از سرپرست فقط پدر نیست_ یه حساب بانکی ساده رو یه مادر نمیتونه برا بچه اش باز کنه

تو کارت ملی ها فقط اسم پدره

معنای ازادی اینه نه اونی که شما میگی

وای وای صد افسوس برای شما و امثال شما متاسفم# متاسفم_برات#  

(#نه_به_خشونت_علیه_زنان)منو تو تاپیک های زیبایی_پوست_مو... تگ کنین لطفا با تچکر 🌷😊》❌شاید باورتون نشه اما هنوز یه سری احمق وجود دارن که وقتی میخوان از یه زن تعریف کنن میگن خیلی مردی!!❌(یبوستی 🐴 است)💜سال ۹۵ با نی نی سایت اشنا شدم فک کنم صدمین کاربریمه اینبار خیلی بده که تو نی نی سایت اشنا داشته باشی🤦‍♀️😡●منو بابت تاپیک های دروغم حلال کنین مجبور بودم🥴😬🙏🏻🤕

برای ترک کردن این تاپیک یه چیز کلی میگم و میرم

دوستان خدا مارو برابر با مرد ها آفریده و هیچ کس صاحب هیچ کس نیست ما قرارع بعداز ازدواج مکمل هم باشی خدا هم همینو گفته

شاید با توجه به تفاوت تو فرعیات آفرینش متفاوت باشیم ولی اصلمون که یکیه 

ارزش خودتون رو در حد کالا بودن پایین نیارین و اسمشو با ذوق بزارین غیرت و ناموس

پدر و مادر اگر بدون عقده بچه هامون رو چه پسر چه دختر خوب تربیت کنند و مثل شیر پشتشون باشن و حامیشون باشن لازم نیست نگران گرگ های جامعه باشین با اعتماد به فرزندتون میزارید وارد جامعه بشه و تجربه کسب کنه و بزرگ تر و عاقل تر بشه و قوی و مستقل بشه نه یه آدم تو سری خور و مظلوم و حقیر که هرکس تونست بهش انگ و تهمت بزنه

خلاصه که گرگ جامعه همون پسرهایی هستن که ما تربیت مکنیم بخاطرش دخترامونو تو قفس نکنیم:)

اصلا ربطی به شوهر نداره یه عده شوهر ندارن ولی گیر میدن به شوهرای بقیه انگار دوست دارن هگعرض اندام کن ...

وقتی یه مرد مزاحم یه زن میشه میگید کرم از خود درخته 

حالا هم

وقتی یه زن مزاحم یه مرد میشه‌ کرم از خود درخته

همیشه دنبال بهانه ایی هستین تمام مشکلات رو بندازید تقصیر زن ها

✈🇺🇸
اوکی  ولی من معتقدم خدا دختر هارو زیباو ضعیف  و پسر هارو غیر زیبا و. قوی افرید ه یعنی ب ...

دوست عزیز هیچوقت خودت رو ضعیف ندون،زن ضعیف نیست لطیفه،کسی که ضعیف باشه نمیتونه نه ماه یه موجود رو تو بدنش نگه داره و بزرگ کنه،کسی که ضعیف باشه نمیتونه درد زایمان رو تحمل کنه که به اندازه شکستن سی و خورده ای استخوان به صورت همزمانه،کسی که ضعیف باشه نمیتونه هم خونه داری کنه هم بچه داری هم شوهر داری

تو ضعیف نیستی تو لطیفی😊

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
چرا توهین میکنی ؟! میتونی نظرت رو خیلی مودبانه تر بگی  بنظر شما یم موجود ظریف قوی تره یا یه م ...

کسی که خودشو ضعیف نمیبینه 

توعین میکنم چون همچین افرادی سزاوار توهینن

شمام برو شوهرت بهت دستور بده

اوکی  ولی من معتقدم خدا دختر هارو زیباو ضعیف  و پسر هارو غیر زیبا و. قوی افرید ه یعنی ب ...

😐سکوت میکنم 

اگ اینجوره دنیا مال مرداس و ما برای حمالی برای مردا بوجود اومدیم..؟؟؟

جنس ضعیف همیشه باید یکی مراقبش باشه اگه تو زن رو اینطور میبینی پس من حرفی ندارم 

نم چی بزارم
شایدم من نمی تونمشما ها رودرک کنم فک کنم خیلی تو سرتون زدن که اینجا دارید شعار میدید

نه اتفاقا زن هایی که مثل حیوون باهاشون برخورد کردن عادتشون شده تو سریخور باشن

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       
وااییی تاسف تاسف برا شما و امثال شما چرا شما و امثال شما فک میکنین ازادی یعنی لخت شدن و فلان... حق ...

برای خانواده ت متاسفم که کوچکترین ازادی بهت ندادن نمیفهمی درک نمی کنی

بنطرم این شرایط برای تو و امثال تو از سرتم زیاده

من عقده لخت شدن ندارم لقبی که لایق مادرته به من نچسبون

عزیزم سریع پستت رو پاک کن 

یه انسان متمدن هیچوقت به خانواده کسی فحش نمیده 

میخوای فحش بدی به خودش بده 

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍
من عقده لخت شدن ندارم لقبی که لایق مادرته به من نچسبون

عزیزم یادبگیریم وقتی با کسی دعوا میکنیم به همجنس خودمون یعنی مادرش و خواهرش توهین نکنیم

هرچی دوسداری به خود بیشعورش بگو

(#نه_به_خشونت_علیه_زنان)منو تو تاپیک های زیبایی_پوست_مو... تگ کنین لطفا با تچکر 🌷😊》❌شاید باورتون نشه اما هنوز یه سری احمق وجود دارن که وقتی میخوان از یه زن تعریف کنن میگن خیلی مردی!!❌(یبوستی 🐴 است)💜سال ۹۵ با نی نی سایت اشنا شدم فک کنم صدمین کاربریمه اینبار خیلی بده که تو نی نی سایت اشنا داشته باشی🤦‍♀️😡●منو بابت تاپیک های دروغم حلال کنین مجبور بودم🥴😬🙏🏻🤕