2777
2789
عنوان

چرا همیشه یکی باید صاحب دختر باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3592 بازدید | 213 پست
نظرت چیه ما هم مردا رو تشبیه کنیم؟  بگیم وای شوهرم عین انگشترم میمونه از طلاست همش باید حواسم ...

👍👏

(#نه_به_خشونت_علیه_زنان)منو تو تاپیک های زیبایی_پوست_مو... تگ کنین لطفا با تچکر 🌷😊》❌شاید باورتون نشه اما هنوز یه سری احمق وجود دارن که وقتی میخوان از یه زن تعریف کنن میگن خیلی مردی!!❌(یبوستی 🐴 است)💜سال ۹۵ با نی نی سایت اشنا شدم فک کنم صدمین کاربریمه اینبار خیلی بده که تو نی نی سایت اشنا داشته باشی🤦‍♀️😡●منو بابت تاپیک های دروغم حلال کنین مجبور بودم🥴😬🙏🏻🤕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدیم اینو میگفتن چون میدونستن شوهر انقدر غیرت داره که بیشتر از خودشون ازادی نمیده الان که شوهرا سیب ...

متاسفم_برات#  

(#نه_به_خشونت_علیه_زنان)منو تو تاپیک های زیبایی_پوست_مو... تگ کنین لطفا با تچکر 🌷😊》❌شاید باورتون نشه اما هنوز یه سری احمق وجود دارن که وقتی میخوان از یه زن تعریف کنن میگن خیلی مردی!!❌(یبوستی 🐴 است)💜سال ۹۵ با نی نی سایت اشنا شدم فک کنم صدمین کاربریمه اینبار خیلی بده که تو نی نی سایت اشنا داشته باشی🤦‍♀️😡●منو بابت تاپیک های دروغم حلال کنین مجبور بودم🥴😬🙏🏻🤕

ببخشید غیرت از نظر شما نی نی سایتی ها یعنی چی؟

می خوام بهتون انرژی مثبت بدم🙂✨چشماتونو ببندید و ب چیزای خوب فکر کنید تا انرژی مثبت بدم🙃😍..............واقعا چشاتو بستی؟؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی من میتونم بهت انرژی مثبت بدم؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی میتونم بهت انرژی مثبت بدم میشه بگی چی زدی که داشتی رویا میدیدی؟؟🙂😂🚶(حالا بخاطر ناراحت نشدنت بهت انرژی مثبت میدم)انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت😂💔بیا دادم استفاده کن🤭🤣
نمیدونم ولی واقعا مظلومیم و همیشه زیر سایه کسی یاید باشیم

از بس تحقیرمون کردن 

قدیم اینو میگفتن چون میدونستن شوهر انقدر غیرت داره که بیشتر از خودشون ازادی نمیده الان که شوهرا سیب ...

غیرت از نظر شما یعنی محدود کردن آزادی زن؟

امام علی:بنده کسی مثل خودت نباش زیرا خدا تورا آزاد آفریده 

i'm in the dark🥀                                                 لحنم یکم تند وتیزه وگرنه دشمنی با کسی ندارم

دوران مجردی خواستم برم آرایشگاه تا یچیزی یاد بگیرم. یا خواستم برم خیاطی یاد بگیرم. مامانم همش گفت وقتی رفتی خونه شوهرت هرکاری دوست داری بکن و نذاشت برم

بعداز ازدواجم شوهرم گفت دوران مجردی اینکارارو میکردی الان بشین بچه داری کن

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟

خانوما خودشون زیر سلطه یکی دیگه میرن با میل و اختیار خودشون ولی هیچکس صاحب من نیست هرکاری دلم بخواد میکنم البته با مشورت خانواده هیچکس نیست بهم دستور بده یا ممانعت ایجاد کنه برام مگه من برده دیگرانم؟اگه ام روزی ازدواج کردم هیچوقت به همسرم اجازه نمیدم برام تصمیم بگیره چیکار کنم یا چیکار نکنم خودم انسانم عقل و شعور دارم

✈🇺🇸
قطعا. کشورای جهان سوم که اوضاعشون داغونتره به نسبت اروپا و آمریکا. حتی اوضاع شهرستانهای ایران مثلا ب ...

نه بنظرم شمال وضعیتش بهتره 

اگه #پرسپولیس آدم بودسفت بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم
بی صاحب بمونیم؟؟😐

شما حیوان یا کالایی که صاحب داشته باشی عزیزم؟؟

البته بلانسبت شما

یعنی چی؟ اینکه یک نفر حامیت باشی مثل پدر مگه بده؟

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️