2777
2789
عنوان

وقتی یه پسر...

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 30 پست
واقعا؟خیلی بد سلیقه س پس😋 دمش گرم🥴

شوخی کردم

زیاد به این نشونه ها توجه نکن خیلی وقتا هم توهم خودمونه

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خیلی به اینا توجه نکن چون ملاک نیست. من خواستگار سمجم عاشقانه نگام می‌کرد ولی رفت... بدون دلیل موجهی ...

اره راس میگی

به نظرت کسی که نفر رو واقعا بخواد و همکارش باشه، 8 ماه هم هر روز ببینتش، اگه دلش باهاش باشه پا پیش نمیذاره تو این مدت؟

به نظرم قطعا پا پیش میذاره

من خودم رو جای پسر میذارم با خودم میگم اگه کسی رو وااااقعا دوست داشتم 8ماه صبر نمیکردم حداقل گفتاری بیانش میکردم احساسم رو. چون میترسیدم که از دستش بدم.

به نظرم 8ماه بی تفاوتی یعنی بی علاقگی

اره راس میگی به نظرت کسی که نفر رو واقعا بخواد و همکارش باشه، 8 ماه هم هر روز ببینتش، اگه دلش باهاش ...

هر وقت اقدامی نکرده اصلا بهش فکر نکن... ببخشید اینو می‌گم شاید دوستش داشته باشی ولی بعضی از نرها یه سری بیمار‌های خاص دارن مثل این مورد. من خودم سرم اومده. میومد محل کارم من عاشقانه نگاه می‌کرد شب خواستگاری هم همینطور. در صورتیکه الکی بود

والا ۸ ماه همکارته پسره یا کلا تو این فازا نیست یا علاقه نداره

کلا تو این فازا نیس به نظرم، به شدت غرق و معتاد به کاره

38سالشه به هر حال اگه تا الان ازدواج نکرده لابد مسئله ای داشته، شاید gay ای چیزی باشه🤔

کلا تو این فازا نیس به نظرم، به شدت غرق و معتاد به کاره 38سالشه به هر حال اگه تا الان ازدواج نکرده ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 وای تهمت نزن منم ۳۴ سالمه شاید کسی رو که میخواد سر راهش نیومده😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 وای تهمت نزن منم ۳۴ سالمه شاید کسی رو که میخواد سر راهش نیومده😂😂😂

اگه.gay.نیس پس قطعا یا گاوه یا قیر تو. چششه😊

وگرنه من میز بغل دستیش، خوش برخورد، مهربون، شوخ، اهل همکاری و همراهی، کدبانو، همشهریش هم هستم، دیگه چی از خدا میخواد؟!