2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اختلاف پدر و مادر.... این که توی خونه پدری هم اسایش نداشته باشی و مهمتر اینکه کسی همدمت نباشه   ...

درست میگی ولی خب خونه شوهرهم سختیا خودشوداره نمدونم متاهلی یا ن ولی بدتره خونه شوهر بنظرم

خدایاشکرت بخاطر همه چی    

خیاااااااااانت 

موافقا لایک کنن

اگه پشیمون شد و برگشت چی !؟              پشیمون از چی ؟ اشتباهی ب کتفم برخورد کرد ؟؟ دیر سرقرار اومد؟ یا شاید چونکه واسم صبح بخیر امروزو نفرستاد ؟؟یا شایدم یادش رفته بوده واسم گل بخره و قربون صدقه م بره ؟؟؟زخم و درد دلم با معذرت خواهیش خوب میشه ؟؟اگرم خوب شدم !!  عدم اعتمادم چی میشه ؟؟خونریزی ک تو قلبم ب راه انداخت ، متوقف میشه؟؟معذرت بخاد !!؟بالشت خیس از گریه های شبانه م فراموش خواهد کرد؟؟چشام بابت بیخابی و درد و اشک میتونن ببخشن ؟؟عقلم چی!؟ فراموش میکنه اونروزا و شبایی ک منتظر ی ببخشید بود؟؟پشیمون نمیخامش .... بلکه کلا دیگه نمیخامش کلا پشیمون برنمیگرده...... اصلا چون ضعیفتر و ترسوتر از این حرفاس پشیمونی و معذرت خواهی آدماشو میخاد آدمای قوی و با جرئت .. خودشم ترسوس و ترسو خواهد ماند ....
درست میگی ولی خب خونه شوهرهم سختیا خودشوداره نمدونم متاهلی یا ن ولی بدتره خونه شوهر بنظرم

نه مجردم

همون.... بخوای از چاله بیفتی تو چاه به امید اسایش...

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

اینکه آبروت بره

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
خیاااااااااانت  موافقا لایک کنن

من بهترین مرد زندگیم خائن از آب دراومد

انقدر عذاب کشیدم که انواع و اقسام درد ها و رنج ها بعدش اومد 😑

شاید بتونه تلخ ترین باشه 

اما مرگ بدتر نیست؟

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜