2777
2789
عنوان

دارم میمیرم....💔

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 46 پست
اینروزا میگذره ولی بزار قدرتو بدونه فک نکنه چون دوسش داری هربلای دلش خاست میتونه سرت بیاره

اره‌‌....هیلی در مقابلش کوتاه اومدم خیلی.... ب خودشم گفتم... برو‌بگرد یکیو‌پیدا کن‌اگ اندازه من دوست داشت با همون باش

اره میدونم😣 خانوادم راضی نبودن...من با کلی گریه و ی هفته افسردگی و‌غذا نخوردن مجبورشون کردم برگردون ...

خيلي بهش فكر نكنيد و بيشتر به اين فكر كنيد شما اينده ي خوبي باهاش پيش رو نداشتيد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ازدواج ک نه... در ارتباط بودیم  فقط تا درسش تموم شه

در ارتباط بودین فقط؟؟؟؟یجوری گفتید همه فکر کردن شوهرتونه . اگه دوست بودین که بندازش دور

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
در ارتباط بودین فقط؟؟؟؟یجوری گفتید همه فکر کردن شوهرتونه . اگه دوست بودین که بندازش دور

ببین هرروز باهم  بودیم..وقتاییم ک باهم نبودیم یا تصویری حرف میزدیم یا صوتی...خیلی سخته بخوای این همه خاطره رو یجا هضم کرد

ببین هرروز باهم  بودیم..وقتاییم ک باهم نبودیم یا تصویری حرف میزدیم یا صوتی...خیلی سخته بخوای ای ...

قوی باش مگه چند وقت باهاش بودی معمولا خانوما زود فراموش میکنن. خودت سرگرم کن 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
میدونم الان عادیه که اینهمه اذیت شم..‌ میترسم بعدن هم همینطوری باشم

نه بابا زندگی اینقدر بالا پایینی داره اینا بعدا میشه خاطره چشم بهم بزنی یکی دیگه میاد تو زندگیت

کسی که به خودت و پدر مادرت بی احترامی نی کنه ارزش فکر کردنم نداره جه برسه زندگی مشترک 

بندازش دور از زندگیت و از ذهنم پاکش کن.این آدم به پدر مادر خودشم بی احترامی می کنه انتظار داری احترام شما رو داشته باشه؟

باید بره با کسی باشه که هم لیاقت خورش و خانواده شه

هنوز زیر یه سقف نرفتی به مادرت بی احترامی کرده کتکت  زده وای به حال اینکه بری باهاش تو یه خونه  

اینو از من که ۱۷ سال تجربه زندگی مشترک دارم گوش کن یه لحظه هم وقتتو با فکر کردن بهش تلف نکن بچسب به درست کنکور تلاش کن پیشرفت کن و زندگی رو برای خودت بساز که همه حسرتشو بخورن و با کسی ازدواج کن که هم شان خودت باشه