2777
2789
عنوان

رفقا کسی هس بده بهم؟؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شش ساله اینجام هنوز شماره ندادم😂

منم‌ چند ساله هستم دوتا کاربری البته از بین رفت 

تو فکرشم اینو تعلیق کنم 😂😂فعلا دووم اوردم

" homo homini lupus " انسان گرگ است برای انسان .
ینی چی؟!!!!بدون شماره ک نمیشه ثبت نام کرد

اونموقع فقط ایمیل میخواست کلی ایمیل تلفات دادم برام لینک میفرستادن لینک رو میزدم ثبت نمیشد تا بالاخره موفق شدم بعد اونم چند بار وارد کاربریم شدن پیام اومد شماره بده من ندادم😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
منم‌ چند ساله هستم دوتا کاربری البته از بین رفت  تو فکرشم اینو تعلیق کنم 😂😂فعلا دووم اوردم

تاپیکاتم کم نیس بگم اینو بده ب من😐شیشهزار سال نوری باید بشینم تاپیکاتو پاک کنم😁

♥️
منحرف# 😐😐😐😐🤣🤣🤣🤣🤣

والاع😂

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
کاربری دیگه😵

دوتاع سیم دارم

ولی بدم ک شمارم لو میرع😐

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
چجوری لو میره مثلاکاربری بزنی بعد رمز کاربریو بدی ب من

خب ورود کاربر ک بزنی شماره هم باید وارد کنی دوبارع همراه رمز

ب من اعتماد نداری؟😐

😂😂😂😂😂

فک کنم الان با خودت میگی چ اشتباهی کردم اومدم تو این تاپیک 

چ جالب من نمیدونستم...پس هیچی:/⁦❤️⁩

♥️

ارزوووو یه سوالللل ، میگما من گوشامو سوراخ کردم دکتر گفت بعد یک ماه این گوشواره رو در بیار ، اشکالی نداره زودتر در بیارم؟

به خاطر دلایلی به زودی لغو کاربری میزنم🙂ولی به محض اینکه لغو کاربری زدم دوباره عضو میشم😁دوستتون دارم🙂❤
ارزوووو یه سوالللل ، میگما من گوشامو سوراخ کردم دکتر گفت بعد یک ماه این گوشواره رو در بیار ، اشکالی ...

نمیدونم ک عزیزم😐