2777
2789
عنوان

من تو عقدم میخام جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 127689 بازدید | 1372 پست
ن نداره متاسفانه 😭😭😭😭 حتی بخاطر اون از جشنم گذشته بودم بهش گفت بودم فقط قبل محرم تمومش کن انقد د ...

شما به بلوغ لازم برای ازدواج نرسیدی .هزاران مشکل ممکن عروسی چند ماه عقب بندازه بخاطر دو ماه این آشوب بپا کردی🤔یکم صبور باش همه تو عقد مشکل داشتن آرزو کردن زود برن سر خونشون نه برای خواسته شون بفکر طلاق بیوفتن .زندگی مشترک نه هر چی شما خواستی .باریکلا عروسی نخواستی گذشت کردی دو ماهم روش هیچ مشکلی پیش نمیاد یکم صبور باش .اصلا جدا نشو .

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد

هوف#  

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

استارتر شما که میگی جشن نداری و همه چیزت آمادس برای آتلیه رفتن و جهاز چیدن ۱۹ روز کافی نیست؟

هرچی سخت بگیری برای خودت سختتر می گذره ⛰

بیا شهریور پیراهنت ییلاق لک لک ها...🍀

سلام دوستان عذر میخوام جاش نیست بگم ولی چاره ای ندارم من ختم قرآن ونمازوروزه اموات وانواع چله ونایب زیارت عاشورای حق شناس وصلوات انجام میدم ممنون میشم کسی خواست منو معرفی کنین و کمکم کنید ازاین راه کمک خرج زندگیمودوقلوها هستم ممنون میشم ب تاپیکم که دراین موردهست ی سربزنین

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
من هرکاری کردم خونوادم راضی نشدن طلاق بگیرم اخر ازدواج کردم وکلی ب مشکل خوردیم الانم پنج ماهه قهرم ...

منم ۱۰ماهه

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
الان تو همین سایت میدونی چندنفر هستن دلشون یه ازدواج بایه پسر سالم میخواد؟! تو زمانی که پسرا اصلا قص ...

جالبه خیلی از خانوما میگن حالا جهاز خریدی ضرر نکردی که

فکر می کنن الان طلاق بگیره دم در خونشون صف بستن انگار اصلا نمی دونن تو چه جامعه ای زندگی می کنیم فکر می کنن شوهر دستمال آشپزخونس اگه یکم چرک شد سریع میشه رفت سراغ یکی دیگه⛰

تو دوستی جوری رفتار میکرد ک من فکر میکردم مستقله ب کسی رو نمیده ولی جلو باباش خیلی موش میشه بعد جالب ...

به هرحال الان دستش زیر سنگ خانوادشه شاید مجبوره واقعا ⛰

اخه من میدونستم اینا نمیخان خونه رو بدن ب شوهرم از دوماه قبل گفتم گفتم بهش حواست باشه بکو صحبت کنن ب ...

به شوهرت بگو اتاقشو خالی کنه سرویس چوبتو بزار اونجا بگو جا نداریم رو حساب حرف بابا سفارش دادم 

اینجوری دست و پای خودشون بسته میشه زودتر یه فکری می کنن⛰

اگه دوسش داری سعی کن جذب خودت کنی پشتت باشه  مشگل خانوادش کمتر میشه مهم اخلاق خودشه فقط ..

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

چقدر رفتارت بچه گانه و تند و عجولانه ست

Stayc.shop لطفا فالوم کنید خیلی بهش نیاز دارم🥺🙏❤پیجم لوازم آرایشه با قیمت خیلی کم😌هر کی فالو کرد بگه براش دعا میکنم و صلوات میفرستم💕کاربریم دست ۲ نفره برای همین تاپیک تاپیک نظرات فرق داره 😁
جالبه خیلی از خانوما میگن حالا جهاز خریدی ضرر نکردی که فکر می کنن الان طلاق بگیره دم در خونشون صف ب ...

واقعا این سایت خونه خراب کنه همچین میگن بدو طلاق بگیر انگار بعد طلاق جایزه با کاپ قهرمانی قراره بطرف داده بشه

متاسفانه دخترای این زمونه قبل عقد فقط میخاند طرفو بکشانند پای عقد وقتی خرشون از پل گذشت تازه یادشون میفته عه قراره کجا بساطمو پهن کنم زندگی کنم؟! خب عاقل این چیزارو باید قبل عقد فکرشو میکردین دوتایی و توافق میکردین روش

میرن با یک پسری که نون خور باباشه عقد میکنن توقع داره فردای روز عقد یهو طرف بشه یک مرد مستقل...! 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

عزیزم اکثرا توی دوران عقد مشکل دارن باید صبور باشی و سر هر چیزی دعوا نکنی بالاخره ازدواج میکنید همین طوری نمی مونید شما جهیزیه خریدید خونه و عروسی وظیفه ی مرده  یه مدت دندون روی جگر بذار و ساکت باش ببین چیکار میکنن خلاصه خودش یه تصمیمی می گیره  

جیغ و داد و دعوا فقط شان و شخصیتت  رو پایین می یاره کمکی بهت نمی کنه 

برای هر مشکلی بحث طلاق رو پیش نکش چون مشکلت زیاد نیست و بعدا پشیمون میشی

فقط میتونم بگم خدا بهتون صبر بده تشویقش کنید جدا بشن این عروستون عِفریتس کسی که به خانواده شوهر یا ...

ای کاش توهین نکرده بود بیچاره مامان و بابام اینا نمیدونی چه حالی دارن چقدر سعی میکردن با عروسشون خوب باشن.باورت میشه چی گفته؟مامانم گفته خونتون چی کم داره دوملیارد الان میارزه شما مستقلین و اونم گفته ببخشیدمیگم گفته ع ن م میذارم توش

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
فقط میتونم بگم خدا بهتون صبر بده تشویقش کنید جدا بشن این عروستون عِفریتس کسی که به خانواده شوهر یا ...

بخدا من انقدر قربون صدقه اش میرفتم واسه هر مناسبتی بهش پیام میدادم اون حتی یه استیکرم برا بعضی پیامام نمیداد.اگه سایست داشت خودشو تو دلمون جا میکرد

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖