it_sara مدیر عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 197 عنوان زبان فشرده | مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 17 پست من خیلی وقته میرم زبان تازه مدرک گرفتم ولی به نظرم فشرده بری سه ماه اوکیه سختیه خودشو داره ولی راحت میشی دیگه این همه سالم نیاز به خوندن نداره اشتباه کردم فشرده نرفتم 1400/04/03 | 21:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جذاب_لنتی عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 117 ارع خیلی خوب بود ارع ب من داد ی مدرک که مال خود موسسه بود ینی تموم کردم بعدشم که باس ازمون تافل و ایلتس بد . تا مدرک اصلیرو بگیری ی مرغی داریم از وختی فهمیده گرون شده دیگه تخم نمیزارع میگه منو ببرین بیمارستان سزارین هیکلم خراب میشع😅😀 کاش ی بابا پنجعلی جیبی داشتم تا هرکی میخاس نصیحتم کنه یکی میخابوند دهنش😑😬کاربری قدیمی تعلیق شده ۸بار از سال۹۵ اینجام احترام ریش سفیدمو نگه دار باهام بحث نکن😓باید یروز بشینم پای درددل هنذفریم ببینم چشه چرا اینقد ب خودش میپیچع😕😣 رو زمینی زندگی میکنیم که خودش رو ``جو``گرفتع دیگع تکلیف ادماشمعلومه😛😒آخر نفهمیدم پشم شیشع کجای شیشس😟 دوص دارم بکشم پایین به هرچی خانومه ی حالی بدم ارادتمند شما «نرخ طلا»😎
setarehhhhh80 عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 7828 ارع ب من داد ی مدرک که مال خود موسسه بود ینی تموم کردم بعدشم که باس ازمون تافل و ایلتس بد . تا مدرک ... سلام عزیزم ببخشید الان ریپ میزنم رو شمافشرده ک زبان یاد گرفتی روزی چن ساعت زبان کار میکردی؟اگه خوب نباشی میتونی واقعا یاد بگیری؟همه چیز و عالی یاد گرفتی ؟ممنون میشم جواب بدی
bita_kh عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 2 ارع ب من داد ی مدرک که مال خود موسسه بود ینی تموم کردم بعدشم که باس ازمون تافل و ایلتس بد . تا مدرک ... شما کجا میرفتین؟