من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
قسط داشتم ماهه پیش برا من دراومد ۱۱و نیم پول داشتم الان ۵.۶ تومن مونده برام انقدر که زدم واسه این مر ...
بنده خدا بابات
فکر کنم اخرشم بیفته گردن خودش قسطا
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
٤سال میخوای بشینی به پای یه ادم دروغگوی معتاد که زندانه?
بیخشید الان تاپیک هات رونگاه کردم بجای اینکه بری دنبال طلاق داری خرج موادش رومیدی؟ کلا خطت رو عوض ...
مهریه مو گذاشتم اجرا ولی خودش هنوز نمیدونه خانوادش میدونن دارن سکته میکنن خواهر شوهرش زنگ زده بود که انقدر عجله نکن یه فرصت بهش بده اگه درس نشد من خودم شاهده طلاقت میشم بابام قراره بگم یه چیزی به اسمم کنن برای اطمینان منم یه سال فرصت بدم ولی اگه نکنن کارای طلاقمو میکنم
پس دلت و به چیش خوش کردی ببخشیدا ولی من جات نیستم و درکت نمیکنم ولی شوهرت اگه ادم حسابی بود زندان نمیرفت قصد توهین ندارم شرمنده ولی این ادم ارزش موندن باهاش نداره عمر خودت باهاش تلف نکن