2777
2789
عنوان

شوهرم از زندان زنگ زد گف پول بریز ....

| مشاهده متن کامل بحث + 2767 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهه پیش قسط دراومده برام قرار بود گوشواره بخرم 😑

ماشالله تو هم رفتی ریختی برا اون??

اصلا بهش میگی من درامد ندارم پول از کجا بیارم?

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
قسط داشتم ماهه پیش برا من دراومد ۱۱و نیم پول داشتم الان ۵.۶ تومن مونده برام انقدر که زدم واسه این مر ...

بنده خدا بابات 

فکر کنم اخرشم بیفته گردن خودش قسطا

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
دروغ نگو  رک بهش بگو نمیریزم بگو‌عوض اینکه خرج کن رو‌بدی من باید برات پول بریزم؟ بذار سختی بکش ...

اگه فردا بزنه میگم عابر خورد ولی اخرش میریزم میدونم بزار اذیتش کنم برای اولین بار

تاپیک قبلتو خوندم 

٤سال میخوای بشینی به پای یه ادم دروغگوی معتاد که زندانه?

اگه فردا بزنه میگم عابر خورد ولی اخرش میریزم میدونم بزار اذیتش کنم برای اولین بار

بریز خرج مواد یارو رو هم تو‌زندان بده 

بنده خدا الان عقدی طرف ۴ سال حبس داره معتاده طلاق نگیری هرچی سرت بیاد حقته 

belfijoon هستم                                                                 
برا مواد میخواد دیگه 😥

تو زندان مگه میشه بکشه؟؟؟

چرا جدا نمیشی عزش

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
بیخشید الان تاپیک هات رو‌نگاه کردم بجای اینکه بری دنبال طلاق داری خرج موادش رو‌میدی؟ کلا خطت رو‌ عوض ...

مهریه مو گذاشتم اجرا ولی خودش هنوز نمیدونه خانوادش میدونن دارن سکته میکنن خواهر شوهرش زنگ زده بود که انقدر عجله نکن یه فرصت بهش بده اگه درس نشد من خودم شاهده طلاقت میشم بابام قراره بگم یه چیزی به اسمم کنن برای اطمینان منم یه سال فرصت بدم ولی اگه نکنن کارای طلاقمو میکنم 

عقدم 😥

پس دلت و به چیش خوش کردی ببخشیدا ولی من جات نیستم و درکت نمیکنم ولی شوهرت اگه ادم حسابی بود زندان نمیرفت قصد توهین ندارم شرمنده ولی این ادم ارزش موندن باهاش نداره عمر خودت باهاش تلف نکن

تاپیک قبلتو خوندم  ٤سال میخوای بشینی به پای یه ادم دروغگوی معتاد که زندانه?

مهریه مو گذاشتم اجرا خانوادش دارن سکته میکنن خواهر شوهرم زنگ زده میگه اخه این کارت درس نیس فرصت بده