2777
2789
عنوان

خستگی روحی

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 25 پست

منم اینطوری بودم

به روانشناس مراجعه کردم الان بهترم 

شما هم هرچه زودتر اقدام کن 

بنظر خودم بیشتر بخاطر مشکلات کوچیک کوچیک و پیش پا افتاده و چیزاییه ک توی خودم میریزم و بروز نمیدم 

مدیتیشن و ذن هم تاحدودی جواب میده 

خب عزیزم شما اذیت نمیشین با این حالتا؟ اخه خیلی کلافه کنندست چنین حالتایی

چرا واقعا دارم روانی میشم ، نمیخوام حرفای منفی بزنم ولی خب همه چی برام پوچ و بی معنیه ، شبا تو دلم کلی دعا میکنم که دیگه بیدار نشم ، روزا هم دائما کلافه ، بی حوصله و بی انرژیم .

موندم چیکار کنم دیگه

ما ابد در پیش داریم...💜                                                  راه خوشبختی هر کسی از مسیری خاص میگذره ، این راه برای همه یکسان نیست ، دنبال راه خوشبختی خودت باش💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینطوری بودم به روانشناس مراجعه کردم الان بهترم  شما هم هرچه زودتر اقدام کن  بنظر خ ...

عزیزم شما الان دارو هم مصرف دارین؟

یا اینکه با همون جلسات روانشناسی حالتون خوب شد؟

چرا واقعا دارم روانی میشم ، نمیخوام حرفای منفی بزنم ولی خب همه چی برام پوچ و بی معنیه ، شبا تو دلم ک ...

منم همینطورم

چقدر بده این روزا

گلم شما هم تفریحی ندارین درسته؟

منم همینطورم چقدر بده این روزا گلم شما هم تفریحی ندارین درسته؟

واقعا روزای خوبی نیست .

راستش نه اصلا حوصله ی تفریح هم ندارم ، مثلا الان حدود دو هفتست که از خونه بیرون نرفتم :)

و به نظرم همین باعث میشه حالمون بدتر بشه

ما ابد در پیش داریم...💜                                                  راه خوشبختی هر کسی از مسیری خاص میگذره ، این راه برای همه یکسان نیست ، دنبال راه خوشبختی خودت باش💜
واقعا روزای خوبی نیست . راستش نه اصلا حوصله ی تفریح هم ندارم ، مثلا الان حدود دو هفتست که از خونه ب ...

بله دقیقاااا

خوده همین توی خونه موندن بدتر میکنه ادمو

😢😔

من احساس میکنم ویتامین D بدنم کم شده باشه یا شاید هورمون هام بهم ریخته ، تصمیم دارم یه چکاپ برم . شم ...

اخه ویتامین بدن اگر کم هم باشه ، به نظره من در این حد نمیتونه روحیه ی ادم رو بهم بریزه

چون اکثر افراد اصلا کمبود ویتامین دارن ولی خب در این حد افسرده و ناراحت نیستن

ینی به نظرم علاوه بر کمبود ویتامین ، موارد دیگری هم دخیله در این موضوع

اخه ویتامین بدن اگر کم هم باشه ، به نظره من در این حد نمیتونه روحیه ی ادم رو بهم بریزه چون اکثر افر ...

اون که صد در صد ، به نظرم فقط مشاور و تراپیست میتونه به امثال ما کمک کنه که متاسفانه من شرایط رفتنشو ندارم .

بدیش اینه که من مدام دارم بدتر میشم و کاری هم از دستم بر نمیاد برای خودم .