2777
2789
عنوان

بازی تو کوچه

682 بازدید | 21 پست

سلام چطورین.

کیا اجازه میدن بچه هاشون تو کوچه بازی کنن

الان پسرم اخرای 3 سالگی هست خیلی دوس داره بره تو کوچه با بچه ها بازی کنه ولی من اجازه نمیدم.

قبلا بازی با بچه ها رو دوس نداشت

الان دوس داره.زیاد هر بچه ای مبیبنه سلام میده میگه من باهاتون دوستم.

یکی دوبار رفت تو کوچه چون بچه ها هرجا میرفتن اینم میرفت ترسیدم رفتم اوردمش نزاشتم بازی کنه خودمم حاملم نمیتونم وایسم بالاسرش.روزای اخرمه.

الان چون نمیزارم با بچه ها بازی کنه بچه ها محلش نمیدن.

هروخ میریم بیرون میگه سلام بچه ها اونام میگن باهات دوس نیستیم میگه اخه چرا من باهاتون دوستم.دلم براش میسوزه عذاب وجدان میگیرتم.

سعی میکنم عصرا ببرمش پارک دوچرخه سواری کنه یا سرسره بازی.

ولی بازم ناراحتم که نمیتونم مثه مادرای دیگه بیخیال باشم.

بنظرتون چیکار کنم؟

بعضی وختا میگم چیزی نمیشه بزارم بره ولی میترسم.

شما بودین چیکار میکردین؟

دوستی نداره باهاش بازی کنه تنهاست

وای نذاری بره ها

الان مث قدیم نیس بچه دزد و بچه باز پره

کار یکبار میشه خدای نکرده بعدش ی عمر حسرته

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه سخت . بچه اگر مثل بچه من اجتماع بچه های دیگه رو نبینه مشکلی نیست آدم خودش یه برنامه ریزی واسه هم بازی و تفریح بچه میکنه . ولی بچه شما ممکنه احساس بدی نسبت به خودش و جمع پیدا کنه . مجبوری بری بشینی تو کوچه یک ساعت بازی کنه . یا با مادرا نوبت بذارید . روزی یک ساعت وایستین .‌

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

ببین ی دوست خوب از خانواده خوب پیدا کن براش

بیان تو خونه خودت با هم بازی

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

اصلااا نذار مخصوصا بچه چهارساله که هیچی از خطر متوجه نمیشه دور از جونش دور از جونش ی اتفاقی براش بیقته میگی کاش هیچکی باهاش دوس نمیشد اما این اتفاق نمیفتاد...دختر من شش سالشه ی داداش دوساله و نیمه هم داره اما بازم دوس داره با بچه ها بازی کنه ولی من اجازه نمیدم هرروز‌میبرمش دوساعت پارک اونجا هم بچه ها با دوستای ثابت خودشونن خیلی محل نمیذارن بهش اما مهم نیس اولا نه شنیدن و یاد میگیرن بعدم به ریسکش نمی ارزه

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

فکر نکنم کسی همچین اجازه ای به بچه۳ساله بده

حتما خودتم باش یا اصلا نفرست

من بچمو تتها تا محوطه ساختمونمون هم نمیفرستم چ برسه بره کوچه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

شما انقد رو بچت حساسی حالا ب جز قتل و بچه دزدی اینم در نظر بگیر هر حرف زشت و مطالب دور از اخلاق رو از بچه های کوچه یاد میگیره...

من ی بار پنجره باز بود سر وصدای بچه ها میومد خودم شنیدم وسط دعوا بهم دیگ فحش ناموسی میدادن مطمعنم معنیشو هم نمیدونستن...به هر حال هرجور شده تو خونه براش سرگرمی درست کن نی نی جدید هم ک بیاد بیشتر بهش توجه کن

به نطرمن کلاسای کودک ثبت نامش کنید دو روز درهفته سه روز درهفته ببریدش هم دوست پیدا میکنه همم سرش گرم میشه

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

ای جان عزیزممم😍

گل خواهشا اگه خودت نمیتونی بالا سرش یا نزدیکش وایسی اصلا نذار بره. خصوصا که میگی ۳سالشه😓😓 بچه خواهر شوهر من از ۵-۶سالگی عادت داره بره کوچه الان ۸-۹سالشه اصلا دیگه نمیتونه کنترلش کنه. یا جلوشو بگیره. خواهرشوهرمم الان کارش تو خونه‌است یه‌موقع  نمیتونه ۱-۲ساعت بره تو کوچه بالاسرش 

نصفه شبِ سابق هستم🤫😅                              بگذار برایت کسی باشم که فریاد می‌زند هیچ‌کس نیست🌾                                                                                              قبل از ریپلای کردن مطمئن شو از  منطق و شعور  بهره بردی ؛