2777
2789
عنوان

کاردر منزل

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا اطلاع ندارم چه طوری میتونم اطلاعات کسب کنم؟

میتونی سرچ کنی عزیزم
هم فیلمش هست هم متنش برای توضیح
تو تلگرام سرچ کنی کلی کانال هست که راجع به این موضوع توضیح دادن

یه فروشگاه هست که شما میتونید با ثبت به نام عنوان بازار یاب هر کسیو که بهش معرفی کنی ازش کارمزد بگیری.

ادرسشم اینه: www.zarfino.com

کلی ظرف و ظروف چینی و آرکوپال و لوازم آشپزخانه از سایت من دیدن و حمایت کنین >>> zarfino . com 
منم ولی پر دردامد باشه چند تا کار هم امتحان کردم سودشون کمه فعلا دارم پته میدوزم من گل نمدی درست کرد ...

سلام عزیزم

میشه چند تا سوال در مورد پته دوزی ازتون بپرسم

شما هنوز پته دوزی میکنید؟

من تهران هستم خیلی دوست دارم اگه خدا بخواد بعد از عید برم کلاسش یاد بگیرم به نظرتون توی تهران هم جایی هست که مثل کرمان پته دوزی رو بخرند؟

بعد اینکه شما این عکس ساعت پته دوزی رو چقدر طول کشید تمومش کنید؟ الان قیمت همین ساعت پته چقدر میشه؟ هزینه لوازمش چقدره؟

آخه میخوام یه مقدار هم درآمد داشته باشه به نظر شما من که مبتدی هستم چقدر طول میکشه یه همچین کار رو بدوزم؟

خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.