2777
2789
عنوان

این حرف معنی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 62 پست
اشکال ندازه منم بابام به ماماانم میگ دخترجان     بعد به منم میگ بچه فکر کنم خواهر کوچیکم ...

مشکل این حرفش نبود مشکل رفتنش بود😢

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخاطر ابنکه بچه داشته بچش تبی چیزی کرده درگیر زندگی متاهلیش شده

ببش از 80 درصد رل های مجازی متاهل از اب در میان دخترم

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
کاش اینقد قوی بودم😔

عزیز دلم 

یاد خودم میفتم 

همش میگفتم من ضعیفم 

بی ارادم

فلانم

مشکل اینه ما زیادی احساسی و مهربونیم 

اما من یاد گرفتم با هر کی مث خودش باشم 

باور کن یروزی ب این روزات میخندی میگی الکی خودم ناراحت کردم

کاش این خداحافظی کرده بود لااقل میدونستم قراره بره😔

پس بی خبر رفته😥

به نظرم خودتو ناراحت نکن.اولا خیلی دلتنگ میشی و مدام تو فضای مجازی چکش میکنی ولی به مرور زمان عادت میکنی.

رل منم مجازی بود :) همین ۴۷ روز پیش کات کردیم‌.برا همین درکت میکنم.

الله🧡🌏
مشکل منم ک از بس تنهام زود وابسته میشم  فقط یه هفته بود مجازی🤒 رفت دیگه پیام نداد

اشکال نداره عزیزم بهتر ک رفت لیاقت نداشت

به وقتش با یه ادم درست وارد رابطه شو

نه این عتیقه هایی ک اصلا در حد و اندازت نیستن

که عشق از پرده عصمت برون آرد زلیخا را..
اشکال نداره عزیزم بهتر ک رفت لیاقت نداشت به وقتش با یه ادم درست وارد رابطه شو نه این عتیقه هایی ک ...

مشکل اینه من خیلی کم از کسی خوشم میاد و در نهایت ازیکی ازین عتیقه ها خوشم میاد😭😭😭😭😭😭

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙
فک نکنم😐 شایدم🤒

همه جور احتمال رو بده 

بهش وابسته نشو 

روتین روزمرگی زندگی خودت رو داشته باش

من مدتها پیش ک هنوز تلگرامم نبود ...توی سایت با یکی چت میکردم ک اصلن یک درصد امکانش نبود متاهل باشه..بعد یک سال گفت متاهلم و بچم 3 سالشه ...24 یا 25 سالش بود پسره

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
مشکل منم ک از بس تنهام زود وابسته میشم  فقط یه هفته بود مجازی🤒 رفت دیگه پیام نداد

بهش پیام بده..  علتشو بپرس   خودتو خیلی پایین نیار   فقط ازش علت بپرس

بااین چیزا غرور از بین نمیره نترس..  ازش بخوا توضیح بده...

یا جواب میده...   یا جواب نمیده   حداقل تو پیش وجدانت سرتو میگیری بالا و میگی من تلاشمو کردم  حالا حتی اگه نتیجه نداد  ینی طرف مقابل نخواست  وگرنه مشکل از من نبود...

اگه جواب داد ک هیچ خوش به حالت

اگر جواب نداد دیگه بیخیالش شو    مطمئن باش قسم میخورم هیچکار خدا بی حکمت نیست  حتی اگه ما ندونیم ولی خدا خودش میدونه چیکار کنه..

هرچی مصلحتت باشه همون میشه  فقط تو هم یه تلاشی بکن تا بعدا عذاب وجدان نگیری ک تو هیچکاری نکردی...

اگه نشد  بدون خدا تصمیم بهتری برات گرفته  بخدا شعار نمیدم  دارم حقیقتو میگم   خدا خودش به وقتش جوری همه چیو حل میکنه ک حتی خودتم نفهمی چی شد...  تنها کاری ک لازمه انجام بدی فقط و فقط اینکه افکارتو  ذهنتو حالتو تلاش کنی ک بهتر کنی  خودتو لایق بهترین اتفاقات بدون   به خدا هم اعتماد کن  بعدش بشین و معجزه اشو تماشا کن

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..