2777
2789
عنوان

مجردا

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 67 پست
من ۳۵ سالمه ، هنوز مجردم بعد شما با ۲۱ سال میگی مجردی خر است؟؟؟ البته خودمونیم واقعا  خر است☹ ف ...

وا خدا بهت صبربده😅

خیلی خرگاواست😩

ی خوبی دیگشم اینه ک توخونه هرمدل ک بخوایم میتونیم باشیم ینی نیازنیس ظاهرسازی کنیم😂

کاربری سومم😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخصوص دختر بچه تپلی و خوشگل  خدایی خیلی دوس دارم دلم غش میره میبینم

وااای تو چقد منی😂❤

طَعنِه بَر خاریِ ما اِی گُل بی خار مَزَن،ما بِه پایِ تُو نِشَستیم کِه چِنین خار شُدیم
ناموصا خواهر چجوری تونستی انقدر مجرد بمونی من با این سنم هنوز شوهرم نکردم   دلم بچه میخو ...

ببین من واقعا خواستگار زیاد داشتم ولی واقعا تو فکرش نبودم، الان تازه افتادم تو فکر ازدواج🙃 

دنیا جای خوبی برای شاعر شدن نیست، اینبار که برگردم درخت می شوم.
ببین من واقعا خواستگار زیاد داشتم ولی واقعا تو فکرش نبودم، الان تازه افتادم تو فکر ازدواج🙃 

خوب کردی بابا تا وقتی نیاز نداری کسی بیاد تو زندگیت عشققققق کن

طَعنِه بَر خاریِ ما اِی گُل بی خار مَزَن،ما بِه پایِ تُو نِشَستیم کِه چِنین خار شُدیم
هر کی اطراف ما بود ازدواج کرد مجردی برا بعضیها خوبه برا بعضیها هم نه من که خیری در مجردی ندیدم اون ...

خب چرا ازش استفاده نمیکنی پس فردا که ازدواج کردی دستت به اشپزخونه و شوهر و بچه بند شد بعدا میگی افسسسسسسوس