2777
2789

امشب هوامهتابی هستش نمیدونمدچطورشدیهودلم خواستدبرگردم به گذشته به زمانی که بچه بودم به نظرم بهترین دوران زندگی هرادمی بچگیش میتونه باشه بدون اینکه ترس ازاینده داشته باشیم زندگی میکردیم بااینکه پولدارنبودیم ولی خوشحال بودیم بهترین ثروتمون خانواده مون دوستامون فامیلمون بودند هی روزگارچقدرزودتموم شدبهترین روزهای زندگیمون اخه چرا آرزومومیکردیم بزرگ بشیم حالابزرگ شریم وحسرت روزهای بچگیم رومیخوریم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم امشب ی عالمه گریه کردم کاش پولدار بودیم کاش اینهمه فقیر و مریض نبود کاش اینهمه درد نبود چقد گناه داریم کاش زودتر همه مون حالمون خوب شه بزرگترین حسن بچگی همین بی خبریه

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
منم خیلی دلم گرفت یهوکاش هیچ وقت بزرگ نمیشدیم

اسی میدونم بده

ولی من همیشه تو گذشته زندگی میکنم

عاشق بچگیم هستم

کاربر قدیمی ام،                                                  خدا لعنت کنه کسایی رو ک باعث شدند نی نی یار منو تعلیق کنه                                               آه  ای دریغ و حسرت  😔😭
من دهه هشتادیم ولی منم دلم میخواد برگردم ب بچگی کلا زندگیامون جوریه ک امیدی ب اینده نداریم هر روز بی ...

دهه شصت وهفتادوهشتادنداره گلم کلادوران بچگی بهترین دوران زندگی هرادمی میتونه باشه چون دنیایی بچه هایک عالم دیگست بدون فکرودغدغه