2777
2789
عنوان

بابام همیشه میگه چرا کار نمیکنی تو خونه . بهش چی بگم اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 2429 بازدید | 118 پست
سنم ربطی به این ماجرا داره؟

بله چون از حرفاتون مشخصه مجردید و هنوز درکی از سختیه کارای خونه ندارید 

اگه ی روزی ازدواج کردید خواهشا دیر بچه دار بشید تا طرز فکرتون کامل بشه بعد

کی ط رو قشنگت کرده؟ 😆💃مست و ملنگت کرده؟👏👏👏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سنم ربطی به این ماجرا داره؟

واقعا مربوطه اگر مادری باشی که با این روش داری بچه تربیت میکنی و جواب مثبت گرفتی که خب عالیه و تجربه محسوب میشه اگر دختر مجردی هستی در وضعیت استارتر اصلا حرف منطقی محسوب نمیشه...هرکسی موطف کار شخصی خودش رو انجام بده اسمش لطف نیست وظیفه اس اینکه من لیوان آب رو بشورم وقتی توش آب خوردم

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

من ۱۶ سالگی کل خونه پدرم و میشستم و جارو میزدم و میسابیدم 

تابستونا نهارم باهام بود مهمون میومد مامانم مینشست فقط دستور میداد

بعد تو چندشت میشه؟ یه جارو بکش دیگه ۲سال دیگه دانشگاه شهر دیگه قبول شدی عرضه داشته باشی یه قاشق بشوری یه ماکارونی درست کنی

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
وای من نمیدونم چرا کسی اصلا متوجه حرفای من نمیشه من گفتم نباید کار کنه؟یا کارای شخصیشو انجام نده؟ ...

من اونایی که ذکر کردم کمک کردن نبود صرفا وظایفش رو یاد آور شدم گلم

بعدم شما میگی توی هر خونه یه نفر وطیفشه کارای خونرو انجام بده

این قانون الهی کجا نوشته شده؟

توی هر خونه هر کسی باید توی کارای خونه سهیم باشه و نه بعنوان کمک و لطف بلکه بعنوان وظیفه

شما خودت پات رو روی پات میندازی تا مادرت زیرت رو جمع کنه گلم؟

آدمایی که از چشم میوفتن از اول هم آدمای اشتباهی بودن فقط ما دیر میفهمیم...
چندشم میشه از جارو کردن خونه و ظرف شستن . غذا هم بلد نیستم

عزیزم چشمتو باز کن و مسئولیت ریخت و پاش خودت رو بر عهده بگیر وظایفتو انجام بده نمیخاد کار اضافه ای انجام بدی

بله چون از حرفاتون مشخصه مجردید و هنوز درکی از سختیه کارای خونه ندارید  اگه ی روزی ازدواج کردی ...

من ۱۹ سالمه و چون تک دختر و فرزند ارشد هستم و مادرم هم شاغلن از نوجوانی توی کار های خونه کمک میکردم و از برادرم هم مراقبت میکردم

از بعد مدرسه هم وظیفه غذا پختن توی یه وعده رو به عهده گرفتم تا از کارای والدینم کم کنم و از سختیای کار خونه تا حدودی مطلعم

ولی خدا روشکر مادر پدرم هیچوقت توقعی ازم نداشتن و تمام این کار ها رو به عنوان لطف و محبتم دیدن و هیچوقت بخاطر انجام ندادنشون سرزنشم نکردن 

من هم قطعا در آینده طوری بچم رو تربیت میکنم که از سر محبت کاری رو انجام بده نه اینکه ازش توقعی داشته باشم و وظیفش بدونم

ممنون از توصیتون ولی فکر کنم بعضی چیز ها حتی با سن هم تغییر نمیکنه

مثل درک و احترام به نظرات و مختلف و تحمیل نکردن عقاید

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
من اونایی که ذکر کردم کمک کردن نبود صرفا وظایفش رو یاد آور شدم گلم بعدم شما میگی توی هر خونه یه نفر ...

من هم وظایف شخصیش رو نگفتم

کارهای خونه رو گفتم

همینطور عرض کردم که یک نفر این وظایف رو به "عهده" میگیره نه اینکه وظیفشه 

کجای قوانین الهی نوشته که پدر مادر بچشون رو بخاطر نکردن کار های خونه سرزنش کنن؟

خیر من پام رو روی پام نمیندازم و صرف علاقم به مادرم بهش کمک میکنم نه وظیفه

من هم وظایف شخصیش رو نگفتم کارهای خونه رو گفتم همینطور عرض کردم که یک نفر این وظایف رو به "عهده" م ...

عزیزم شما تا وقتی فکر میکنی لطف میکنی و کمک میکنی اشتباهه

بعدم شما مطالعه نداری یچیزایی از اینستا یاد گرفتی جو گیر شدی اینجا داری بقیه رو جررررر میدی از لحاظ روانشناسی هر کسی تو هر سنی هر کاری از کاراشو میتونه باااید انجام بده و از گردن پدر و مادر ساقط میشه

مثلا شما توی ۷ سالگی یا حتی ۶ سالگی وقتی از بیرون میای باید جوارابتو توی روشور سرویس بهداشتی بشوری و وظیفته

حالا شما میای میگی مادرم وطیفشه ولی من بهش لطف میکنم کمک میکنم؟

عزیزم نکنه حموم کردن شما و شستنتون بعد از اجابت مزاج وظیفه مادرتونه و شما لطف میکنی خودت انجامش میدی؟

واقعا نمیدونه ادم چی بگه

شما برو یسر کشورای اروپایی بچه ۱۸ ساله از پدر و مادرش جدا میشه دیگم برنمیگرده خونه

خرجش خوراکش مسکنش همش بر عهده خودشه

بعد شما یه ظرف خودتم میخوای بشوری میگی وظیفم نیست؟

خجالت اوره واقعا

من هم وظایف شخصیش رو نگفتم کارهای خونه رو گفتم همینطور عرض کردم که یک نفر این وظایف رو به "عهده" م ...

بعدم کل کارای خونه باید تقسیم بشه بین افراد نه که مادرت برای همه غذا بپزه اما شما فقط اتاق خودتو تمیز کنی....

عزیزم شما تا وقتی فکر میکنی لطف میکنی و کمک میکنی اشتباهه بعدم شما مطالعه نداری یچیزایی از اینستا ی ...

این طرز حرف زدن هم برای یه خانوم واقعا خجالت آوره

من جررر دادم؟

من فقط نظرمو گفتم و افرادی مثل شما که اعتقاد دارن نظر خودشون درسته و بقیه جوگیرن و نا آگاه و بی سواد دارن شش صفحه منو ریپلای میکنن و سعی دارن نظرشون رو تحمیل کنند 

روانشناسا چیزی در این باره اینجور افراد نگفتن؟

شما که مطالعه داری ولی من هم بهتون یاد آوری میکنم که هر کسی حق داره نظرشو بگه و تا وقتی نظرش توهین به کسی نیست هیچ کسی حق نداره بهش توهین کنه 

من نظرمو اینه شما میتونی بگی مخالفی منم میتونم بپذیرم یا نپذیرم ولی اینطور حرف زدن و توهین کردن و تحمیل کردن که نههه تو غلط میگی بااااید اونجوری که من میگم باشه برای کسی که ادعای مطالعه داره واقعا شرم آوره

این طرز حرف زدن هم برای یه خانوم واقعا خجالت آوره من جررر دادم؟ من فقط نظرمو گفتم و افرادی مثل شما ...

ادعای_روشنفکری😐#  

باشه_توخوبی#