2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرموقع احسان علیخانی ازدواج کنه. یبار یک برنامه ای مجری ازش پرسید مثل اینکه کسی رو دوست داشته ندادن بهش. وقتی مجری گفت توضیح بده گفت مسائل شخصی مو نپرسید

اگر نمیتونی بدون توهین جواب بدی ،ریپلای نکن چون من جواب نمیدم. در زمان جنگ دفاع مقدس گاهی آبی برای خوردن نبود چه برسد آب خنک ،در عملیات فتح خرمشهر، دست به قمقمه ی آب میزدی آنقدر داغ بود که می انداختی اش،اما همه شاد بودند همه پر انرژی بودند انگار همه چیز فراهم بود،چون خدا آنجا با رزمنده ها بود.هرجا خدا باشد همه چیز هست در زمان سختی های زندگی اگر کم میاریم اگر سختی ها بر ما غلبه میکنه،چون خدا رو کم داریم.

اون زشته اين جذابه

اونم برای بعضیا خوشگله. دوستام زمان دانشگاه عاشقش بودن

علی ضیا هم همچین عالی هم نیست

اگر نمیتونی بدون توهین جواب بدی ،ریپلای نکن چون من جواب نمیدم. در زمان جنگ دفاع مقدس گاهی آبی برای خوردن نبود چه برسد آب خنک ،در عملیات فتح خرمشهر، دست به قمقمه ی آب میزدی آنقدر داغ بود که می انداختی اش،اما همه شاد بودند همه پر انرژی بودند انگار همه چیز فراهم بود،چون خدا آنجا با رزمنده ها بود.هرجا خدا باشد همه چیز هست در زمان سختی های زندگی اگر کم میاریم اگر سختی ها بر ما غلبه میکنه،چون خدا رو کم داریم.

همین نیست که یه بار کیش کنسرت گذاشت؟

نه بابااین ایران نیومده اون الیاس یالچینتاش بود که زیاد پرطرفدار نیس این سوپر استاره

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

مورات بوز کجا الیاس کجا 🙄🙄🙄🙄

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
نه بابااین ایران نیومده اون الیاس یالچینتاش بود که زیاد پرطرفدار نیس این سوپر استاره

مطمئنی؟ اخه یادمه شبسه این بود بعدش مصاحبه میکردن باهاش میگفت فکرنمیکردم انقدر توایران طرفدارم باشن

گفتم که قبلا زمان جاهلیت الان نه، الان سر تو کار خودمه  دیدم خیلی چیز بی فایده ایه که پیگیر یک ...

بله آدم سنش بالاتر میره یواش یواش تغییر می‌کنه 🙂

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...