2789
😂😂😂😂😂😂😂 راس میگی  پسرسوخته پیر میشه جذاب میشه  جوونیا سیاه سوخته بود 😂☻

گلزار اولا خوب بود یک مدت خیلی زشت شد باز الان بهتر شده البته خب گریم داره ما که بدون گریم ندیدیمش اما دخترا بدجور دنبالش هستن حتی ۱۴    ۱۵  سال دیگه تعجبه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از وقتی عکس یه دختر خارجیو تو بغلش دیدم حالم از بهم خورد 😐😂😐😐

منم الان دیگه خوشم نمیاد ازش ولی همچنان از بچگی تا الان عاشق مورات بوزم 😍😍

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
كي ضيا؟

نه جهانبخش

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
منم الان دیگه خوشم نمیاد ازش ولی همچنان از بچگی تا الان عاشق مورات بوزم 😍😍

نمیشناسم 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
گلزار اولا خوب بود یک مدت خیلی زشت شد باز الان بهتر شده البته خب گریم داره ما که بدون گریم ندیدیمش ا ...

😂😂😂😂😂😂 از بیکاریه 

من رو رادان و ارمان و ممد رضا غفاری هم کراش دارم 

راحت باش 😂😂

کاربری اصلیم تعلیق شد ، کاربری دوستمه/
نمیشناسم 

همه دخترای ترک روش کراش دارن خودشم میدونه 🥴😍بخاطرشون ازدواجشوبهم زد

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

۴۲ سالشه