2777
2789
هرچی کوچولوتر باشه دوس داشتنی تره  ولی دهه ۶۰ ک دیگه خیلی فاصله زیاده ..قبول نکنید ...اصلا فاص ...

هر چی کوچولوتر باشه دوست داشتنی تره؟

جای دیگه ای این حرف رو نزنید، راجع بهتون فکر بد میکنن    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا زندگی خوبی نمیشه نه برای پسر  نه دختر

من هرچی دیدم سن کم،یافاصله ی سنی زیاد،آخرش به خیانت ازطرف خانم ختم شده

یکی بودرواسمش قسم میخوردن،این خانم شده بودالگوی بقیه تابچه هاشونوزودشوهربدن

آخرش گنداین خانمم دراومد،الانم میخادطلاق بگیره،میگه اگه به موقع ازدواج میکردبچه ش اگه هم سن من نبودقطعاهم قدمن بود

چه حرفا میزنین والا دهه هشتادیایی که. من دیدم همه رو میخورن اینقدر که پررواند

احترام_بزاریم#  

حدتونو بفهمید 

ما عین بعضی زنای بیچاره نیستیم که هرچی خانوادمون بگن بی چون و چرا قبول کنیم و هزار بار تو دلمون بسوزیم

خب پسری که ۳۵_۳۶سالشه چه عیبی داره با دختر ۳۰ساله ازدواج کنه؟ یا اصلا با دختر ۲۷_۲۶سااله ازدواج کنه ...

اینا واقعا اشتباهه دهه شصتیا افکارشون با هفتادی هم زمین تا اسمون فرق میکنه دیگه چه برسه با هشتادیا بخان ب تفاهم برسن (این همه مشکل و بدبختی ک میبینیم بعد ازدواج حاصل همین کاراس دیگه)

چون تو سن سی و چند سالگی تازه شرایط ازدواج براشون فراهم میشه بعد میخان از اب گل الود ماهی بگیرن...تو اوضاع الان یه دختر تر و تازه بگیرن به قولاً...دلیل دومشم اینه که یه عده این کارو کردن و به فاصله سنی  اهمیت ندادن بقیه هم دارن یاد میگیرن...

تو چند سال آینده فک‌کنم شاهد حجم عظیمی از طلاق ها باشیم...خدا به خیر بگذرونه

صلواتی برای ظهور
هرچی کوچولوتر باشه دوس داشتنی تره  ولی دهه ۶۰ ک دیگه خیلی فاصله زیاده ..قبول نکنید ...اصلا فاص ...

نه اتفاقا کوچولو ها پدر ادمو در میارن بیا از شوهر من بپرس چی کشیده😅😅😅😅😅

احترام_بزاریم#   حدتونو بفهمید  ما عین بعضی زنای بیچاره نیستیم که هرچی خانوادمون بگن بی ...

وای چرا حمله میکنین کاش اولش مینوشتم منظورم چیه

یایا منظور من اینه دخترای هشتاد پررو.و نترس اند و زیر یار حرف زور نمیرن اینجا همه نوشتن کم سن میگیرن که کنترلش کنن اکا اینجوری نیست این دخترا زرنگن

خیلی حرفتون یه جوریه

یعنی چی هرچی کوچولوتر دوس داشتنی تر

مگه میخوان بچه بگیرن؟؟

خیلی حرفتون یه جوریه یعنی چی هرچی کوچولوتر دوس داشتنی تر مگه میخوان بچه بگیرن؟؟

وقتی خیانت کردن زندگی رو ب بچه بازی ومسخره بازی گرفتن بعد مفهوم کوچولو و دوست داشتن و میفهمه 

هشتادیا بیشتر چراغ سبز میدن شاید واسه همینه  من خودم هفتادیم و بدم نمیاد ازدواج کنم اما اگ کسی ...

والا من هیچ چراغی نشون‌نمیدم

اصلا نمیخوام ازدواج کنم ولی همین امسال چن تا خواستگار دهه شصتی اومد