2777
2789
عنوان

چقدر حسرت میخورم چرا پزشکی نخوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 34 پست
همین امسال بده هرجی دیر تر بشه فاصله بیوفته سرگم تر میشی

امسال ک میدم ولی چیز زیادی بلد نیستم اون رشته ای میخام بیارم به ئرصئ بیشتری احتیاج دارم

تو به دوران خودت"منح به دوران {خدم!}

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر مجردی حتما برو دنبال رشته دلخواهت . من عاقل نبودم این وضعم شدده

ن بابا شوهر و2تا بچه. شوهرم مخالف سرسخته دانشگاهس اونو موندم چیکا کنم رو مخ اش راه میرم ولی میترسم نذاره 😔

سلام عشقها خوبین واسه سلامتی وعاقبت بخیری هممون جمیعا یه صلوات بلند.. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... راستی منو بیگناهم اینقد تعلیق نکنین بخدا پول ندارم خط جدید بخرم...ناموسا نکنین اینکارو  

پزشکی یا زیر شاخه هاش باید 4سال درس خوند تالیسانس یا 6

سلام عشقها خوبین واسه سلامتی وعاقبت بخیری هممون جمیعا یه صلوات بلند.. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... راستی منو بیگناهم اینقد تعلیق نکنین بخدا پول ندارم خط جدید بخرم...ناموسا نکنین اینکارو  
حسابی تلاش کن . فکر نکن وقتت زیاده میتونی سالها تلاش کنی . تو سنی هستی که مشغله هات خیلی کمتر از هم ...

شاید باورتوننشه ولی من بیشتر از هم سن و سال های بزرگتر از خودم دغدغه دارم یکیشم این استرس کوفتی و سردرگمی قبل از کنکوره بقیشم ک بدبختی باید ببینم ببعد کنکور چی میشه💔

تو به دوران خودت"منح به دوران {خدم!}
موفق باشی

ولی من ارایشگری دارم میرم وقرعه هم نوشتم ک ان شاء الله سال بعد اگ شد کنکور بدم ازاد بخونم ولی پولشو خودم داشته باشم ک منت شوهر رو سرم نباشه