2777
2789
وقتی جهاز نیاوردن توهین محسوب میشه حرفی باقی میمونه؟هرچند که نمیشه حرف حسابو تو کله ی همه فرو کرد

الان چون شما جهاز نداشتی بقیه باید بشینن زار بزنن برات..بماچه که نداشتی بحث سر یچیز دیگست

یکم زندگی کن! از مسیر لذت ببر....این لحظات دیگه تکرار نمیشن!🌱💜☘️💛
وقتی جهاز نیاوردن توهین محسوب میشه حرفی باقی میمونه؟هرچند که نمیشه حرف حسابو تو کله ی همه فرو کرد

شما در برابر متوجه شدن و فهمیدن داری مقاومت میکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فک کنم بی شخصیت بیشتر شمایید که با اون کامنتتون دوست داشتین مورد ترحم قرار بگیرید.

احتمالا شما لر هستید و اصل این ماجرا براتون سنگین اومده

من‌دغدغه فرهنگیمو گفتم.وگرنه مثل شما تو سن و سالی نیستم که احساسات چهار تا آیدیو برانگیخته کردن برام اهمیتی داشته باشه

هر مقایسه‌ای که صرفا#  بر پایه قومیت باشه، چرت محضه

دیگه چه برسه به توهین که واقعا نماد بی‌شعوری اون شخصه...

نصفه شبِ سابق هستم🤫😅                              بگذار برایت کسی باشم که فریاد می‌زند هیچ‌کس نیست🌾                                                                                              قبل از ریپلای کردن مطمئن شو از  منطق و شعور  بهره بردی ؛ 

لرا ک خیلی پولدارن و حهاز میدن😐

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
احتمالا شما لر هستید و اصل این ماجرا براتون سنگین اومده من‌دغدغه فرهنگیمو گفتم.وگرنه مثل شما تو سن ...

اتفاقا من لر نیستم🤣🤣🤣من خراسانیم با افتخار☺️

یکم زندگی کن! از مسیر لذت ببر....این لحظات دیگه تکرار نمیشن!🌱💜☘️💛
عزیزم منم لرم شما هم یکم آروم باش  این عابر بانک دیروز هم انواع اقسام توهین به ی خانوم دیگ کرد ...

والامن نمیدونم چرا هرکی عقده ای داره میاد مجازی خالی میکنه