ترک_شیرازی مدیر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 733 عنوان عکس دستم 🥴 | مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 20 پست رنگ دستم اینجوریه، گاهی وقتا تیره تر 😐 میخوام ژلیش کنم ناخن هامو ببیند کدومش بنظرتون بهتره 😢 و و omenim olsan♡dunyalar sizin:) اون مال من باشه تمام دنیا برای شما ❤️🌏💛🧡💗💓 1400/04/02 | 16:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترک_شیرازی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 733 دقیقا جذاب ترین رنگ پوست همینه گلم منم سبزم ولی خیلی دلم میخواد رنگ پوستم یکم روشن تر باشه ال ... به منم میگن خوبه رنگ پوستت ولی دوربریام سفیدن میره رومخم عکس خودمو بزارم میره نتی میشه؟ 😬😬😬 و و omenim olsan♡dunyalar sizin:) اون مال من باشه تمام دنیا برای شما ❤️🌏💛🧡💗💓
همیشه_مسافر عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 18911 من بنظرم زرشکی براق به دستت بیاد اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎
ترک_شیرازی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 733 من بنظرم زرشکی براق به دستت بیاد خیلی توچشم نیس اونوقت؟ 😖خودم رنگای مات دوس دارم ولی دستمو تیره تر میکنه ☹️ و و omenim olsan♡dunyalar sizin:) اون مال من باشه تمام دنیا برای شما ❤️🌏💛🧡💗💓
im_shahrzad عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 971 [QUOTE=196108178]به منم میگن خوبه رنگ پوستت ولی دوربریام سفیدن میره رومخم عکس خودمو بزارم میره نتی میشه؟ 😬😬=...[/QUOTEاگ پاکش کنی دیگه تو نت نمیره