2777
2789
عنوان

یعنی واقعا چم شده؟😐😭

365 بازدید | 18 پست

سلام دیشب گفتم رحمم شدید درد میکنه و بروفن خوردم ولی خب ۲۱ روز قبل پریودیم تموم شده بود

امروز دیدم شدم😐

آخه خدایی چرا با فاصله کم اینجور میشم🤔دوشیزه هم هستم پس فاز بارداری و اینا ندید عزیزان 

و نامزدم فعلا

به نظرتون از اعصاب میتونه باشه؟چون یه کلاهبرداری اعصابمو بازی میده درگیر دادگاه پاسگاهم که پولم رو زنده کنم.و امتحانام هم که داره شروع میشه و نگرانم

بخدا از صبح دوتا بروفن خوردم به زور بروفن دردم میخوابه

به نظرتون کیست دارم؟تنبلی؟

انقدم درگیری دارم بخدا سختمه برم دکتر و سونو و فلان و بهمان

مثلا اگه ماه بعد برم دکتر خیلی دیره؟

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

خیلیم عذرمیخوام ببخشید 

دیشب هم یه ترشح خاکستری تیره رنگ داشتم بدون بو

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو منو بگو ماه پیش دوم شدم هنوز از درد پری خبری نیست دارم روانی میشم هر بار یا زود میاد یا دیر 

😪

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
درست_میشه#   سعی کن ب اتفاقات روزمره فکر نکنی ریلکس باشی و خودتو زیاد درگیر استرس نکنی

رو چشمم🙈

تو منو بگو ماه پیش دوم شدم هنوز از درد پری خبری نیست دارم روانی میشم هر بار یا زود میاد یا دیر  ...

منم همینم بخدا

قبلا ها پونزده شونزده روز تاخیر پریودی میداشتم الانا زود به زود 

بخدا خودمم لاغرماغرم جونم داره درمیاد😂

منم همینم بخدا قبلا ها پونزده شونزده روز تاخیر پریودی میداشتم الانا زود به زود  بخدا خودمم لا ...

هعی خدا...

دفعه قبل باید ۲۴ میشدم ۲ شدم

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
عفونته شاید

خواهر یه سوال

بخدا من از مامانم هم خجالت میکشم بپرسم 

چون یخورده بداخلاقه ولی خوش قلبه

توروخدا بگو چجوری باید بفهمم عفونته یا نه؟

دکتر برم معاینه کنه؟

خواهر یه سوال بخدا من از مامانم هم خجالت میکشم بپرسم  چون یخورده بداخلاقه ولی خوش قلبه توروخ ...

باید بری دکتر منم باید برم

باید بری دکتر منم باید برم

باشه🙈عصری میرم دکتر

حالا این استیکر چیه😂😂

😂😂😂اون رو من وقتایی ک خجالت میکشم میفرستم دیگههه

معنی دیگه ای هم داره مگه؟🙈

😂😂😂اون رو من وقتایی ک خجالت میکشم میفرستم دیگههه معنی دیگه ای هم داره مگه؟🙈

نم والا از چی اونوقت خجالت میکشی؟؟؟ 

از دکتر😂😂