2777
2789
عنوان

چند سالگی ازدواج کردین و راضی هستین!!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 26 پست
واقعا بیسوادی محضه

آره واقعا 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۱۷ازدواج کردم الان ۲۷سالمه اگه عقل الان و داشتم زودتر ازدواج نمیکردم به خدا الان یواش یواش دارم میفهمم زندگی چیه کاش الان ازدواج میکردم 

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.

۲۲-۳ سالم بود ۲۱ عقد کردم اما اصلا تشویق نمیکنم ۲۵ به بالا خوبه 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
آره نیستم یجوری رفتم تو شوک از اینکار دخترعمم تاپیک زدم عجب!!!

منم زود ازدواج کردم 

نمیگم زندگی بدی دارم 

ولی خیلی زود از نوجونی رفتم ت بزرگسالی 🤦‍♀️

لایک نکنید لطفا😐😐😐😐😐😐😐😐😐🖤با تشکر