سلام بچه ها من رو واژانم گوشت زائد دارم کنار جایی ک ادرار میکنم رفتم دکتر گفتن لبیوپلاستیک باید بکنی و ۶ تومن هزینه اشه. اینی ک مشکل داره درست میکنم و اون یکی رو هم باید کوچک کرد تا یکمی متقارن بشه با خونریزی کم و ی هفته استراحت. چیکار کنم ب نظرتون ؟ هزینه اش بالاست نمیتونم. من کرجم دکتر خوب سراغ دارین انجام بده .پیش دکتر فاطمه فیروزی رفتم عظیمیه
واقعا فک کردم همینه تو تلگرام زده بود ی جا منم پیش دکتر هی میگفتم واژاننننننننننننننننننن &nb ...
وای چندسالته؟ مگه میشه ندونی چه سوژه ای شدی بین همکاراش تا یکسال میگن و میخندن
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸