2777
2789
عنوان

حضانت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 22 پست
اگر یبار حضانت بچه رو بدن به مادر دیگه نمیتونن پس بگیرن؟ میگم یعنی الان حضانت بده چن سال بعد بگه می ...

اگ تعهد محضری باشه نه نمیشه

عصبی بودن ملاک 

نیس برا حصانت مگه اینک طرف روانی باشه

اونم ب تشخیص پزشک و...

اگ تعهد محضری باشه نه نمیشه عصبی بودن ملاک   نیس برا حصانت مگه اینک طرف روانی باشه اونم ...

اینکه زنشو میزنه داد و بیداد میکنه بچه از داد و بیدادش عصبی شده غذا نمیخوره نشونه روانی بودن طرف هست نیس؟

زهرا طاهری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرتون روانشناس میتونه عصبی بودن مرده رو تشخیص بده؟؟ آخه مرده وقتی آرومه حرفای قشنگ خیلی میزنه که ...

من یه مورد داشتیم که خانمه مشکل داشت یچیز شبیه دوقصبیا که برای خوب شدنشون رفتن مشاوره اونجا مشاور حتی گف باید بستری بشه و ال و بل و خانمه قبول نکرد که نه مشکل ندارم بعد اخرم جدا شدن  اون اقا پیش اون مشاور رف گف بیا بگو که مشکل داشته و اینا قبول نکرد بیاد یا نامه بده 

مگر اینکه دادگاه بگی خودشون بفرستن پیش دکتر اونجا تشخیص بدن 

فقط بگم دادگاه های ما طرف مرد هستن 

خواهرشوهرم برای طلاق راهارو میره هر جا میره فقط از مرد حمایت میشه با اینکه شوهرش میاد دادگاه دادو بیدا و توهین میکنه خود اونا هم مبینن بازم هیچی به هیچیهمه جیز کلن تو دادگاهها به نفع مرد هست 

اینکه زنشو میزنه داد و بیداد میکنه بچه از داد و بیدادش عصبی شده غذا نمیخوره نشونه روانی بودن طرف هست ...

این ک متاسفانه اکثر مردا دارن این اخلاقو دست بزن و ....

ولی اگ ی دلیل محکمه پسند نداشته باشی امکانش کمه ک حصانت بچه با مادر باشه